додому Новини Черкащина Робототехніки Черкащини повернулися з нагородами Всеукраїнського фестивалю

Робототехніки Черкащини повернулися з нагородами Всеукраїнського фестивалю

0

У Києві 1-2 червня пройшов ХI Всеукраїнський фестиваль робототехніки – ROBOTICA 2019. Цього року на фестивалі було понад 4 тисячі учасників, що склали близько 600 різних команд. Представники Черкащини повернулися з нагородами фестивалю, повідомив директор Департаменту освіти і науки облдержадміністрації Валерій Данилевський, інформує прес-служба Черкаської ОДА.

Це унікальна подія в області новітніх навчальних технологій та освітніх програм, де найкращі учасники святкують перемоги інтелекту та креативності, відзначив він. Учасники фестивалю змагалися у категоріях "Сумо", "Слалом", Всесвітній олімпіаді з робототехніки WRO та WROWeDo 2.0. Також під час проведення фестивалю були представлені Архітектурний конкурс, майстер-класи, наукові ярмарки та тренінги з робототехніки.

За результатами участі у фестивалі маємо переможців від Черкащини: учень Черкаської гімназії №9 імені О. М Луценка Богдан Середенко здобув ІІ місце в категорії "WRO. Старша ліга"; учень Черкаської санаторної школи-інтернату Будник Анатолій виборов ІІ місце в категорії "Сумо. Дистанційно керовані роботи"; вихованець Lego гуртка Пальмірської ЗОШ Чорнобай Богдан здобув І місце у Всеукраїнській олімпіаді з робототехніки у номінації "Слалом швидкісний".

Як повідомляв сайт vikka.ua, черкаський депутат вкотре просить відремонтувати спортзал в одній зі шкіл.

Ми не набридаємо. У нашому Telegram каналі – тільки найважливіші та найактуальніші новини.

 

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version