додому Новини Черкащина Черкаський депутат відремонтував проїзд, за який два роки не міг взятися мер...

Черкаський депутат відремонтував проїзд, за який два роки не міг взятися мер (ФОТО, ВІДЕО)

0

Черкаський депутат Олександр Згіблов за власний кошт відремонтував міжбудинковий проїзд по вулиці Максима Залізняка, хоча ще в 2017 році на це були виділені гроші з міського бюджету. Департамент ЖКК визначив переможця, ФОП зняв старий асфальт, поставив бордюри, але роботи так і не закінчив.

"Мер Черкас Анатолій Бондаренко із зарплатою в 40 тис. грн на місяць і штатом чиновників в 570 осіб (з фондом зарплати 210 млн на рік!) ремонтують цей проїзд уже два роки!" – коментує Згіблов на своїй сторінці у Facebook.

Так, два роки жителі місцевих будинків оббивали ноги через зависокі бордюри, не могли нормально пересуватися, а будівельні матеріали тим часом потроху розтягували. "Вільнодемократівець" неодноразово звертався до мера із вимогою відремонтувати проїзд, у відповідь отримував самі обіцянки.

"Цей безлад трохи набрид. Знайшов спонсорів, підрядників. Заплатив за асфальт і роботу (в рази менше, ніж передбачив Бондаренко в бюджеті). За декілька годин роботи були виконані, – розповідає Згіблов. – У бюджеті на ремонт міжквартального проїзду було передбачено 111 тис. грн. Оскільки я виконав роботи за власний рахунок, то вивільняються кошти. Як думаєте, куди їх варто спрямувати? І чи підтримає вашу пропозицію мер Бондаренко?"

Як повідомляв сайт vikka.ua, на Черкащині розпочали дрібний ремонт дороги державного значення.

У нашому Telegram каналі – тільки найважливіші та найактуальніші новини.

 

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version