додому Новини Черкащина "Ремонтників на черкаському мосту більше, але темпи треба нарощувати", – Юрій Ткаченко

"Ремонтників на черкаському мосту більше, але темпи треба нарощувати", – Юрій Ткаченко

0

Підрядник збільшив кількість працівників на черкаському мосту через Дніпро, порівняно з минулим тижнем, іще на 12 осіб, повідомляє прес-служба Черкаської ОДА. Невдовзі прибуде й нова зміна. У цьому очільника Черкащини запевнив начальник Служби автомобільних доріг області Владислав Демиденко.

Як наголосив голова Черкаської ОДА на координаційній нараді, темпи ремонту мосту все ще незадовільні. Він доручив перевірити, чи укладені в підрядника договори на постачання потрібних матеріалів.

– Я розумію обурення водіїв, – наголосив Юрій Ткаченко. – Міст – наш стратегічний об’єкт, тому роботи там мають бути виконані якісно та в максимально стислі терміни. Підрядник, коли йшов на тендер, мав це добре розуміти.

Нагадаємо, ремонт на черкаському мосту через Дніпро розпочався 19 червня. Виконує його підрядне підприємство ТОВ "Шляхове будівництво "АЛЬТКОМ". Міст нині проїзний у визначені "вікна": з 6.00 до 9.00 та із 16.00 до 19.00. Причому проїзд дозволений лише для рейсових автобусів, спецтранспорту та приватних автомобілів завважки до 5 тонн.

Як повідомляв сайт vikka.ua, у Черкасах продовжили будувати дорогу, що об’єднає два мікрорайони.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version