додому Новини Черкащина На Черкащині затримали крадія автівки

На Черкащині затримали крадія автівки

0

Правоохоронці Маньківсього відділення поліції затримали 33-річного жителя одного із сіл Жашківського району. Чоловік викрав автомобіль у керівника фермерського підприємства. Про це повідомляє ГУ ПН в Черкаській області.

Постраждалий розповів працівникам поліції, що близько першої години ночі залишив транспортний засіб біля сільського будинку культури. В салоні знаходились документи на автомобіль та 60 000 гривень.

Отримавши опис викраденого легковика, правоохоронці взялися за його пошуки. У ході розслідування до поліцейських надійшла інформація, що місцеві жителі сусіднього села скаржаться на водія, який в стані алкогольного сп’яніння їздить вулицями з великою швидкістю на автівці, схожій на викрадену.

Чоловіка було затримано біля річки за селом, де він ховався від правоохоронців. З його слів стало відомо, що машину він вкрав, щоб покататися. Побачив, що в салоні велика кількість коштів, витратив чотири тисячі гривень на харчі, оковиту та розваги.

За даним фактом Маньківським відділенням поліції відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п'яти до восьми років з конфіскацією майна або без такої.

Як повідомляв сайт vikka.ua, черкащани самотужки затримали крадія.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version