НовиниЧеркасиПротягом тижня команди «Черкаських Мавп» відіграють чергові тури ВЮБЛ

Протягом тижня команди «Черкаських Мавп» відіграють чергові тури ВЮБЛ

-

- Advertisment -

Цього тижня численні вихованці баскетбольної школи Михайла Бродського відіграють чергові тури у межах ВЮБЛ.

Про це повідомляє пресслужба баскетбольного клубу.

Так, з 3 по 4 лютого у Вінниці стартують матчі третього туру ВЮБЛ-2005. На команду Василя Івлєва чекають два матчі із командами ДЮСШ (Дружківка) та КДЮСШ-2 (Харків). Зараз «Черкаські Мавпи» посідають 6 місце у турнірній таблиці, тому цей тур має вкрай важливе значення з огляду амбіцій команди у сезоні. Для виходу до фінального етапу потрібно потрапляти до четвірки, тому слід покращувати свої показники.

Вже 4-5 лютого у Рівному відбудуться матчі ВЮБЛ-2007. Там гравці «КДЮСШ-1-Черкаські Мавпи» зіграють із місцевою ОСДЮСШОР та командою бердичівської ДЮСШ. Господарі паркету є одними із лідерів сезону, а команда з Бердичева знаходиться поруч із «Мавпами» у турнірній таблиці. Відповідно ігри будуть вкрай відповідальні.

Також з 4 по 7 лютого у Черкасах відбудуться ігри ВЮБЛ-2008. Поки основна команда «Черкаських Мавп» готується до третього кола Суперліги Паріматч, вихованці клубу зіграють свої матчі у чемпіонаті України.

Лідер ВЮБЛ-2008 – команда «Черкаські Мавпи-08» приймає третій тур ліги. На власному паркеті підопічні Максима Міхельсона, Світлани Маляр-Белінської та Василя Івлєва зіграють із командами Дніпра, Херсона і Краматорська. Відзначимо, що «Мавпи» поки непереможні у чемпіонаті, тому у рідних стінах прагнутимуть підтвердити свій статус. Матчі із цими ж командами проведе друга команда «Черкаських Мавп-08», за яку грають переважно молодші на рік юнаки. Обидва колективи серйозно налаштовуються на цей тур.

Дублери «Черкаських Мавп» проведуть черговий тур чемпіонату. На виїзді підопічні Георгія Ступенчука зустрінуться з середняком чемпіонату – командою «Житомир». Типовий представник Вищої ліги – «Житомир» у своєму складі має низку відомих в Україні гравців. Олексій Чигринов, Анатолій Челован – відомі колишній гравці Суперліги. Поруч із ними інші кваліфіковані баскетболісти. Матчі із таким суперником – хороша можливість для професійного росту дублерів «Черкаських Мавп».

Як повідомляв сайт vikka.ua, «Черкаські Мавпи» у напруженій боротьбі поступаються «Запоріжжю».

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

У Черкаській області затопило луги, поля та подвір’я

Підтоплення лугів і полів зафіксували в Черкаському та Золотоніському районах. Також затопило двори і підвали в низці громад. Про...

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами. До простору «Затишно space» черкащанки могли прийти разом зі своїми...

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x