НовиниСпорт«Черкаські Мавпи» у напруженій боротьбі поступаються «Запоріжжю»

«Черкаські Мавпи» у напруженій боротьбі поступаються «Запоріжжю»

-

- Advertisment -

У рівному протистоянні із «Запоріжжям» «Черкаські Мавпи» тривали час зберігали лідерство, однак не зуміли дотиснути суперника і поступилися.

Ця поразка перериває переможну серію нашої команди, пише офіційний сайт «Мавп».

mavpabasket.com

Матч у Запоріжжі стартував не зовсім вдало для «Черкаських Мавп». Господарі паркету з перших хвилин діяли впевнено, поцілили кілька кидків поспіль і здійснили ривок – 11:3. «Мавпи» ж довго запрягали і набрали хід вже до кінця першої чверті. Спочатку команда сподівалася в атаці суто на Діона Райта, а згодом його підтримали Конєв і Джонс. Так черкасці спочатку зрівняли рахунок, а в другій чверті вже самі вийшли в лідери.

Підопічні Максима Міхельсона задіювали практичного кожного гравця у розіграші. Так, Діон Райт швидко вийшов у лідери по результативності, набравши 14 балів за половину. Втім, окрім нього, якісно відпрацьовували Володимир Конєв та Дмитро Скапінцев, який підчищав за партнерами у захисті, роздаючи суперникам блок-шоти. Це дозволило черкасцям збільшувати перевагу і на велику перерву команди пішли за рахунку 36:42.

Більшу частину третьої чверті «Черкаські Мавпи» були попереду, але гості поступово наближалися в рахунку. Важко черкасцям було втримати американців Форчуна і Кеффі, а тричоковий Віталія Мальчевського на останніх секундах зрівняв рахунок у матчі – 58:58.

mavpabasket.com

Заключна чверть була рівною. Команди чергувалися в лідерстві. У вирішальний момент у «Мавп» п’ятий фол отримав Дмитро Скапінцев. Як наслідок, останні кілька хвилин черкасці грали без нього. Очки кожної команди давалися складно. Черкасці за хвилину до кінця чверті були попереду, але спочатку не реалізували свої штрафні, а в останні секунди пропустили 2+1 від Маяускаса. У «Мавп» був шанс на останній кидок, але як слід розіграти останню атаку не вдалося, тому спроба від Діона Райта була максимально не точною. У підсумку, 77:75, поразка «Запоріжжю».

Цим матчем «Черкаські Мавпи» завершують друге коло Суперліги Паріматч. У команди залишиться один пропущений матч із «Харківськими Соколами», який буде зіграний пізніше.

Як раніше повідомляв сайт vikka.ua, з 10 лютого «Черкаські Мавпи» проведуть одразу три матчі у столиці.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкаська прокуратура досягла зміни рішення суду у справі грабіжника, який напав на літнього чоловіка

Прокуратура домоглася зміни рішення суду першої інстанції у справі 36-річного грабіжника, який напав на літнього чоловіка. Про це повідомляє...

Чи буде інтернет в Черкасах у випадку блекаутів: Лаут відповів

Інтернет у жителів Черкас під час блекаутів буде. Про це журналістам vikka.ua розповів очільник черкаської компанії провайдера «McLaut» Віталій...

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x