додому Новини Черкащина Протягом доби на Черкащині сталося сім пожеж на полях (ФОТО)

Протягом доби на Черкащині сталося сім пожеж на полях (ФОТО)

0

Впродовж доби рятувальники Черкащини 7 разів залучалися на ліквідацію пожеж стерні та сухої трави на відкритій території. Про це повідомляє пресслужба Управління ДСНС України в Черкаській області.

Так, одна з наймасштабніших пожеж була ліквідована у селі Скибин, Жашківського району, де пожежа сухої трави, що розповсюдилась на поле зі стернею кукурудзи. Внаслідок пожежі вогонь знищив суху траву на площі 3 га та стерню кукурудзи на площі 10 га. Для повної ліквідації загорання рятувальникам знадобилося понад три години.

Ще одна пожежа виникла у селі Мартинівка, Канівського району. Там на відкритій території виникла пожежа сухої трави та очерету. Внаслідок займання було знищено суху траву та очерет на площі 3 га. Пожежу ліквідовували протягом майже 4 годин.

Гектар стерні кукурудзи та гектар стерні пшениці вигоріли також цього дня на відкритій території в селі Богуславець, Золотоніського району.

Аналогічні пожежі сухої трави та стерні рятувальники приборкали і у Жашківському, Уманському, Христинівському районах та селищі Чорнобай.

Причиною усіх пожеж стало необережне поводження з вогнем.

Як повідомляв сайт vikka.ua, лісівники Черкащини здійснили понад 400 протипожежних рейдів.

Будьте завжди в курсі найсвіжіших новин – підписуйтесь на наш канал в Telegram!

 

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version