додому Новини Черкащина Черкасців запрошують на козацький фестиваль

Черкасців запрошують на козацький фестиваль

0

Вже сьогодні, 14 жовтня, у сквер за ОДА усіх охочих запрошують на фестиваль "Козацька залога". Про це повідомляє пресслужба КП "Дирекція парків".

З 12 години дня на всіх чекає насичена програма: бій на шаблях, на колоді, мішками; розпис козацького оберега, керамічних фігур, козацьких пряників; патріотичний культурно-мистецький проект "Нація нескорених переможців"; музичний концерт міського Будинку культури ім. І.Кулика "Козацька слава лине крізь віки"; театралізоване дійство: козацький ярмарок, прийняття жіночої козацької сотні до лав вільного козацтва; показові виступи бойового гопака, запорозьких козаків; виставка холодної і вогнепальної козацької зброї періоду козацьких часів.

Для дітей працюватимуть надувні гірки та батути.

Окрім того на черкасців чекає справжній козацький двір з наметом, хоругвами, монетним двором, козацькими лучниками, писарем, який засвідчить власноруч козацьку грамоту печаткою.

А найсмачніша частина програми – козацька кухня. Для гостей приготують справжній козацький борщ, капусняк, смачні вареники та галушки. Не обійдеться свято без концерту. На завершення дійства – феєричне вогняно-піротехнічне шоу від "Козацького Герцу".

Як повідомляв сайт vikka.ua, дату зариблення Дніпра у Черкасах перенесли.

Будьте завжди в курсі найсвіжіших новин – підписуйтесь на наш канал в Telegram!

 

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version