додому Новини Черкащина Прокуратура оскаржує закупівлю за бюджетні кошти послуг ремонту дороги на Черкащині

Прокуратура оскаржує закупівлю за бюджетні кошти послуг ремонту дороги на Черкащині

0

Черкаська місцева прокуратура звернулася до господарського суду Черкаської області з позовом про визнання недійсним договору на виконання робіт з капітального ремонту автомобільної дороги загального користування державного значення вартістю понад 133 млн грн.

Про це інформує пресслужба прокуратури Черкаської області.

У ході опрацювання системи публічних закупівель "Prozorro" прокурорами встановлені порушення вимог Закону України "Про публічні закупівлі" під час проведення Службою автомобільних доріг в Черкаській області відкритих торгів закупівлі робіт з капітального ремонту дороги Кременець-Біла Церква-Ржищів-Канів-Софіївка.

Так, до публічної закупівлі допущено учасників, які неналежно підтвердили наявність обладнання, необхідного для виконання ремонтних робіт і відповідну кваліфікацію працівників. За таких обставин пропозиції учасників підлягали відхиленню.

Натомість, не дивлячись на порушення процедури закупівлі, за результатами відкритих торгів з одним таким учасником укладено договір виконання дорожніх робіт, вартість яких перевищує 133 млн грн.

Як повідомляв сайт vikka.ua, на трасі Драбів-Золотоноша планують відновити 24 кілометри дорожнього покриття.

У нашому Telegram каналі – тільки найважливіші та найактуальніші новини!

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version