додому Новини Працівник виконавчої служби незаконно продав земель на понад 200 тисяч

Працівник виконавчої служби незаконно продав земель на понад 200 тисяч

0

Держслужбовець виконавчої служби заробляв, використовуючи своє службове становище. Незаконну діяльність зловмисника задокументовано, йому оголошено про підозру.

Про це vikka.ua повідомили у прес-службі обласного управління МВС.

Оперативники викрили незаконну діяльність держслужбовця державної виконавчої служби Черкаського районного управління юстиції. Він, не зважаючи на те, що судом було винесено рішення про припинення примусового стягнення майна з боржника, вніс неправдиві відомості до акту опису й арешту майна. Потім, без попередньої оцінки вартості, реалізував на прилюдних торгах земельну ділянку в селі Червона Слобода Черкаського району.

Своїми діями службовець завдав збитків державним інтересам на суму у понад 200 000 гривень.

Зловмиснику повідомлено про підозру про вчинення кримінального правопорушення, передбаченого частино 2 статті 364 (Зловживання владою або службовим становищем) Кримінального кодексу України.

Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років, зі штрафом від п’ятисот до однієї тисячі неоподатковуваних мінімумів доходів громадян та зі спеціальною конфіскацією.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version