НовиниЧеркащинаПрацівниця поліції намагалася незаконно звільнити з СІЗО свого коханого...

Працівниця поліції намагалася незаконно звільнити з СІЗО свого коханого родом з Черкащини

-

- Advertisment -

Дівчина може потрапити до в'язниці на 5 років за те, що хотіла незаконно витягнути з СІЗО свого коханого. Про це пише "Комсомольська правда в Україні".

І злочинець і його дівчина Катерина є колишніми поліцейськими. У Вишгородському райвідділі поліції охорони кажуть, що нічого не знали про роман між двома співробітниками.

Катерина закінчила Вінницьке училище поліції охорони, на роботу була прийнята в кінці квітня цього року, отримала табельну зброю, стала заступати на об'єкти. Характеризувалася за всіма статтями позитивно.

Друг Каті – 29-річний Богдан – сам родом із Черкаської області. У поліцію прийшов, відучившись в Рівненському училищі, був направлений в той же відділ, що і Катерина. Правда, на службу, як запевняє начальство, Богдана повноцінно не встигли прийняти – його тільки обкатували і перевіряли. Так нібито й тягнули до 14 травня, коли в квартирі, яку чоловік винаймав разом із парою, відбувся цей моторошний конфлікт. Підігрітий алкоголем поліцейський до смерті забив сусіда на очах у його дівчини і спільного знайомого. І навіть не намагався втекти з місця.

Пізніше Катерину затримали співробітники СБУ. За версією слідства, яке веде столична прокуратура, жінка замовила викрадення одного з очевидців травневого побоїща – Олександра, щоб змусити його взяти на себе гріх коханого.

У колі знайомих Олександр мав славу надломленої людини. Воював в АТО, повернувся неушкодженим, але почав пити. Виконати задумане жінка доручила знайомому, також з АТО.

Замовниці виставили суму в $6000, але потім зійшлися на $2000. А після невеликого проміжку часу передали на руки відео, де кричав Сашко.

"Я піду завтра в прокуратуру, скажу, що це я вбивав", – кричав понівечений заручник.

"Коли ми приїхали на конспіративну квартиру, просто ахнули, – згадує слідчий прокуратури Києва Ірина Польова. – Жертва виглядала дуже натурально: розсічений ніс, все обличчя в синцях, скотчем примотаний до стільця. Гримери зі студії Довженка здорово попрацювали!"

Катерину результат теж задовольнив. Єдина затримка – гроші давати вона відмовилася до остаточного результату – явки в прокуратуру. Дівчина навіть готова була прямо з чергування – у формі і з пістолетом їхати з організатором до виконавців, що пояснити: вранці – вина, ввечері – гроші.

Ледве вмовили непокірну, що бранця потрібно хоч чимось годувати, а за квартиру – платити. В рахунок майбутнього гонорару Катерина погодилася передати викрадачам 1000 гривень. На цьому і була поставлена крапка в оперативній комбінації. Всі переговори, телефонні дзвінки документувалися і будуть представлені в якості доказів у суді.

Під час затримання жінка розплакалася і не відразу зрозуміла, що потрапила в тенета, які готувала для іншого.

"Суд обрав для підозрюваної запобіжний захід без права застави, – розповідає слідчий прокуратури Києва Ірина Польова. – Злочин вважається завершеним, жінка підозрюється в організації викрадення людини і тортурах. Їй загрожує від 5 до 10 років".

Як повідомляв сайт vikka.ua, черкаська поліція показала, як затримала замовницю вбивства чоловіка.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

На Черкащині судитимуть водія, який пропонував хабар поліцейським

Прокурори скерували до суду обвинувальний акт проти жителя міста Черкаси, який запропонував неправомірну вигоду працівникам поліції. Про це повідомляє...

На Черкащині рятувальники зводять укріплювальні дамби

У зоні підтоплення та на понижених прирічкових територіях Черкаської області рятувальники вживають превентивних заходів для запобігання погіршенню ситуації. Про...

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x