НовиниЧеркащинаПошкодили Пагорб Слави й автобусну зупинку: на Тальнівщині продовжують...

Пошкодили Пагорб Слави й автобусну зупинку: на Тальнівщині продовжують "розгулювати" вандали (ФОТО)

-

- Advertisment -

Вандали на Тальнівщині добралися до Меморіального комплексу "Пагорб Слави": зруйнували квітник, знесли бетонні плити підпірної стіни, пошкодили постамент пам’ятника, думаючи, що монумент зварений із міді і представляє матеріальну цінність. Та основа пам’ятника покрита лише жерстю з надзвичайно тонким шаром мідного напилення й не користується попитом у збирачів металу. Про це пишуть "Вісті Черкащини".

На автобусній зупинці до села Мошурів нелюди побили металевий профіль конструкції та поламали дорожній знак "увага" перед залізничним переїздом.

До цього невідомі не один раз руйнували дитячий майданчик по вулиці Толстого. А на Співочому полі пошкодили дерев’яну лавочку й фанерні стільці, вирвали урни для сміття та частину конструкції пісочниці, пошкодили накриття трибун на футбольному полі. З дитячого майданчика взагалі пропав фанерний макет літака та металеві поручні від гойдалки. Не обійшли увагою навіть Державний прапор України, який зірвали з флагштоку.

"Було б непогано знайти й покарати громадськими роботами десь так годин 300 кожному", – читаємо коментарі у мережі Фейсбук. Інші пропонують примусити відремонтувати тих, хто поламав, щоб знали ціну праці. А дехто хоче більш радикально наказати місцевих "дикунів".

Через дані правопорушення у міській раді створили робочу групу, до якої ввійшли працівники сектору та відділу житлово-комунального та внутрішнього господарства. Вони склали акт обстеження з місця події та оцінили суму збитків. Даним фактом зайнялося відділення поліції.

Ігор Голота, начальник місцевого відділку поліції, сказав, що винні особи знайдені, проте відмовився коментувати ситуацію до прийняття судом офіційного рішення.

Як повідомляв сайт vikka.ua, вандали в Умані вивезли на цвинтар багнюку і пошкодили ворота з парканом.

Ми не набридаємо. У нашому Telegram каналі – тільки найважливіші та найактуальніші новини.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкащан попереджають про можливість підтоплення

Черкаські синоптики попереджають жителів Черкаської області про можливість підтоплення з 18 до 23 квітня. Про це повідомили у пресслужбі...

Неподалік Умані вантажівка зіштовхнулася з легковиком

Неподалік Умані сталася дорожньо-транспортна пригода. Вантажний автомобіль зіштовхнувся з легковиком Renault Duster. Про це повідомляє Уманське районне управління поліції. За...

Цікаве:

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...

6 етапів у догляді за шкірою: цього достатньо

Світові тенденції догляду за шкірою обличчя постійно змінюються. Якщо...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x