НовиниЧеркащинаПосадовцю Черкаської мерії повідомили про підозру в розтраті бюджетних...

Посадовцю Черкаської мерії повідомили про підозру в розтраті бюджетних коштів

-

- Advertisment -

Прокуратура Черкаської області здійснює процесуальне керівництво в кримінальному провадженні за фактом розтрати бюджетних коштів службовими особами Черкаської міської ради під час укладення договорів на проведення капітального ремонту доріг на вулицях м. Черкаси. Про це інформує прес-служба Черкаської області.

У ході досудового розслідування установлено, що керівник одного з структурних підрозділів управління житлово-комунального господарства Черкаської міської ради, який на момент вчинення злочину працював на посаді директора департаменту житлово-комунального комплексу, в 2016 році, у ході виконання робіт з проведення капітального ремонту дорожнього покриття на двох вулицях в м. Черкаси вчинив розтрату коштів міського бюджету в особливо великих розмірах на загальну суму майже 538 тис. грн.

Як стало відомо vikka.ua, йдеться про Андрія Наумчука, який працював на посаді заступника директора департаменту ЖКК із 2012 до 2017 року.

17 квітня посадовцю повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 5 ст. 191 (розтрата чужого майна шляхом зловживання службовою особою своїм службовим становищем, вчинена в особливо великих розмірах) Кримінального кодексу України.

Наразі вирішується питання щодо обрання підозрюваному запобіжного заходу, а також проводяться необхідні слідчі дії, спрямовані на повне, всебічне та об’єктивне дослідження всіх обставин кримінального провадження й прийняття кінцевого процесуального рішення відповідно до вимог кримінального процесуального законодавства.

Довідково: санкцією ч. 5 ст. 191 КК України передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 12 років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років та з конфіскацією майна.

Як повідомляв сайт vikka.ua, головний архітектор із Черкащини піймався на хабарі.

Ми не набридаємо. У нашому Telegram каналі – тільки найважливіші та найактуальніші новини.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкаські волонтери роздали дітям 3 тисячі пакунків із солодощами (ВІДЕО)

У Черкасах безкоштовно роздавали солодощі. Діти віком від 3 до 14 років отримали пакунки з цукерками. Інформує власкор ВІККА....

У Черкасах на місці пляжу збудують апарт-готель висотою 33 метри (ДОКУМЕНТ)

У Черкасах на місці колишнього пляжу «Рівєра» планують збудувати апарт-готель. Відповідний дозвіл надав департамент архітектури та містобудування Черкаської міської...

Цікаве:

Trustee Plus швидко прогресує і заявляє про аудиторію у 200 000 користувачів

Продукт компанії Trustee продовжує просувати можливості Web3-сфери в...

Огляд актуальних бонусних програм в казино Super Gra

Бонуси – спеціальний маркетинговий інструмент для залучення нових клієнтів,...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x