НовиниЧеркащинаДепутати Черкаської облради просять Генпрокуратуру припинити тиск на Порошенка

Депутати Черкаської облради просять Генпрокуратуру припинити тиск на Порошенка

-

- Advertisment -

Депутати Черкаської обласної ради від фракції «ЄС» вважають, що вручення підозри у держзраді Петрові Порошенку є політично вмотивованим переслідуванням опозиціонера. Про це під час виступу на засіданні сесії заявив депутат Віталій Коваль.

Представники партії «ЄС» у Черкаській облраді підготували звернення до Генеральної прокуратури з проханням «припинити політично вмотивоване переслідування п’ятого президента України».

– За замовленням Банкової офіс генерального прокурора спільно з ДБР, обслуговуючи інтереси владної верхівки, приписуючи абсурдні фейкові звинувачення, прикривають бездіяльність влади переслідуванням опозиції, – заявив Віталій Коваль.

Повний текст звернення:

«Замість того, щоб зміцнювати оборону країни, Зеленський посилює переслідування опозиційної партії, команда якої дійсно була у владі, коли було звільнено дві третини окупованих територій, підписано Угоду про асоціацію з Євросоюзом, вперше держава отримала енергетичну незалежність від Росії,

створено міжнародну коаліцію на підтримку України і забезпечив санкції проти Росії.

Очевидно, що вручення так званої підозри – комплекс власної президентської меншовартості Зеленського та типовий напад політичної параної.

Не Порошенко, а Зеленський знімав кіно в Москві і фоткався на Красній площаді, коли зелені чоловічки захоплювали Крим.

Не Порошенко, а Зеленський у квітні чотирнадцятого давав корпоратив сепарам у Горлівці.

Не Порошенко, а Зеленський чотири рази ухилявся від повістки.

Не Порошенко, а Зеленський грав на роялі, поки армія звільняла дві третини Донбасу.

Не Порошенко, а Зеленський злив Путіну спецоперацію із затримання військових злочинців із групи Вагнера.

Не Порошенко, а Зеленський завозить вугілля з ОРДЛО.

Суцільні провали – результат діяльності некомпетентного корумпованого Зє. Феєричні, але невиконані обіцянки, шалене зростання цін на товари першої необхідності, криза в енергетиці, майже сто тисяч українців, померлих від коронавірусу, в той час як левову частку антиковідного фонду витратили на «Велике крадівництво».

Зеленський відчайдушно шукає будь-які шоу-бізнесові трюки для порятунку залишків своєї колишньої популярності, використовуючи переслідування опозиції та її лідера як спосіб відволікти увагу від своїх провалів і пропонуючи людям чергове шоу «підозр та арештів»

Ми, депутати фракції «Європейська Солідарність» Черкаської обласної ради звертаємось до Генеральної прокуратури України з вимогою припинити політично вмотивоване переслідування лідера опозиції, п’ятого Президента України Петра Порошенка.

Звертаємось до українців із закликом ігнорувати красиві відосики, меншовартісні серіали і брехливі обіцянки зеленої влади, натомість дати справедливу, відповідну їй оцінку».

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

На Золотоніщині горіла машина у гаражі

У селі Гладківщина Піщанської ТГ днями сталася пожежа в приватному гаражі. Про це пишуть на сторінці Добровольці Черкащини. За викликом...

Черкаський гідрометцентр попереджає про негоду

На Черкащині тримається прохолодна дощова погода. Чого чекати на вихідних - пише директор Черкаського гідрометцентру Віталій Постригань. За 4 доби...

Цікаве:

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...

6 етапів у догляді за шкірою: цього достатньо

Світові тенденції догляду за шкірою обличчя постійно змінюються. Якщо...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x