НовиниЧеркасиПляж у Черкасах продають за 200 тис. доларів

Пляж у Черкасах продають за 200 тис. доларів

-

- Advertisment -

Пляж, площею 1 га, що у Черкасах продають за 195 тис. доларів. Ділянка розміщена на березі Дніпра зліва від спуску Франка. Оголошення про продаж розміщено на сайті ОЛХ.  (Після нашої публікації оголошення із сайту прибрали).

«Ділянка має прямий вихід до Дніпра, знаходиться біля яхтклубу, заведено 50 кв електроенергії, центральна вода, є дозвіл на будівництво, тож на ділянці є недобудований будинок 200 м. кв», – йдеться у повідомленні.

Як писав сайт «Кропива», земельний масив ще в 2007 році передано в оренду ФОП Володимиру Мельнику на 49 років. У червні 2015 року він отримав містобудівні умови та обмеження на будівництво “пункту обслуговування короткочасного відпочинку населення”. У червні 2018 року містобудівні умови були змінені. Максимально допустима висота будівель визначалася в 7,5 м., допустимий відсоток забудови площі ділянки — 5%.

У серпні 2017 року між ФОП Мельником і ТОВ «Камбуз» був укладений інвестиційний договір. Фірма зобов’язувалася побудувати Центр відпочинку із пляжем і ввести в об’єкт в експлуатацію. Проте на сьогоднішній момент Центр відпочинку не збудовано. Нині ділянку із пляжем із недобудованим будинком продають за 195 тис. доларів (5,4 млн. грн).

Читайте також: Ресторан у Черкасах, що належить екссекретарю міськради, продають

Це скандальна ділянка, через яку міський голова Черкас Анатолій Бондаренко довгий час ходив «під кримінальною статтею» про самоуправство. Після зміни власника (з ФОП Мельник на ТОВ «Камбуз») міський голова підписав додаткову угоду із новим власником. Слідчі прокуратури були переконані, що це можна робити лише після узгодження із сесією Черкаської міської ради. Нині кримінальна справа закрита.

Нині єдиним засновником ТОВ «Камбуз» є В’ячеслав Погорілий. До листопада 2018 року ще одним співзасновником фірми був Владислав Понамаренко. На виборах 2015 року, він балотувався до Черкаської міської ради від партії «Батьківщина», одним з лідерів якої тоді був Анатолій Бондаренко.

Читайте також:  байкери Черкащини спокійні: ексдепутат відмовився від своїх намірів

Читайте новини vikka.ua у зручному форматі:

телеграм-канал,

сторінка у фейсбуці,

акаунт в інстаграмі,

ми в TikTok.

Усі відео ТК «ВІККА» доступні на ютюб-каналі.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Як сміляни можуть відновити житло. Програма Є-відновлення: куди звертатись і що потрібно

Торік в Україні запрацювала програма Є-відновлення по компенсації зруйнованого житла внаслідок бойових дій. За цією програмою українці можуть використати ...

Опади та коливання температури: прогноз погоди в Черкаській області

Із середини квітня Черкаська область знаходиться під впливом південних циклонів, які зумовлюють різноманітні опади та коливання температури. Про це...

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x