НовиниОсвітаПершачкам Черкащини виділили майже тисячу ігрових наборів

Першачкам Черкащини виділили майже тисячу ігрових наборів

-

- Advertisment -

977 ігрових наборів LEGO Play Box безкоштовно отримали перші класи державних та комунальних закладів загальної середньої освіти Черкаської області. Їх направили у школи в межах реалізації Концепції «Нова українська школа» та спільного Меморандуму Міністерства освіти і науки України та The LEGO Foundation.

Про це повідомляє пресслужба Черкаської ОДА.

ck-oda.gov.ua

Ігрові набори доставляють на місця, де вони будуть використовуватися в освітньому процесі. Це вже третій рік поспіль як The LEGO Foundation надає безкоштовну допомогу Україні у вигляді наборів LEGO Play Box та Six Bricks для перших класів. Співпраця в межах означеного Меморандуму передбачає поглиблення співпраці між МОН та The LEGO Foundation у дошкільній освіті, вищій педагогічній освіті та післядипломній педагогічній освіті. Також The LEGO Foundation долучається до проведення наукових та моніторингових досліджень у дошкіллі та початковій школі України.

Конструктори від LEGO вже сприймаються не тільки як цікава іграшка, якою можна гратися вдома. ЛЕГО – одна з відомих і поширених на сьогодні педагогічних систем, що використовує моделі реального світу і предметно-ігрове середовище навчання та розвитку дитини.

Основним принципом навчання є принцип «Навчання через дію» — діти отримують знання в процесі побудови та дослідження моделей з конструктора. Вчителі вже встигли оцінити позитивний вплив використання LEGO в освітньому процесі. За допомогою ігрових конструкторів можна наочно і доступно пояснити дітям навчальний матеріал, розвинути навички критичного мислення, мовлення, пам’ять, увагу, вміння працювати в групі.

Як повідомляв сайт vikka.ua, десять шкіл на Черкащині отримали нові автобуси.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкаські поліцейські вилучили у чоловіка більш ніж півкілограма наркотиків

У Черкасах поліцейські вилучили у чоловіка вдома більш ніж півкілограма наркотиків, які він готував до збуту. Повідомляє Поліція Черкащини. У...

У деякі медичні заклади Черкас повернули теплопостачання

КПТМ “Черкаситеплокомуненерго” відновило подачу теплоносія у частину медичних закладів міста Черкаси. Про це повідомляє пресслужба комунального підприємства. Через похолодання керівники...

Цікаве:

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...

6 етапів у догляді за шкірою: цього достатньо

Світові тенденції догляду за шкірою обличчя постійно змінюються. Якщо...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x