НовиниЧеркасиПерехід Черкас до «червоної зони» обговорили міська влада, поліція...

Перехід Черкас до «червоної зони» обговорили міська влада, поліція та підприємці

-

- Advertisment -

12 листопада Черкаська область переходить до «червоної» карантинної зони. В зв’язку з цим сьогодні відбулася зустріч заступника міського голови та працівників поліції з представниками черкаських ринків та ресторанного бізнесу. Про це на своїй сторінці повідомив заступник міського голови Черкас Сергій Тищенко.

У зустрічі також взяли участь заступник міського голови Сергій Тищенко, начальник відділу превенції Черкаського відділу поліції ГУ Національної поліції в області Анатолій Тертишний та його заступник Олександр Крижній, начальник Черкаського міського управління Головного управління Держпродспоживслужби в Черкаській області Ольга Мізінова.

Тищенко поліція

Як пояснили представникам торгівлі, згідно з постановою КМУ, діяльність всіх ринків, крім продовольчих, – заборонена, як і прийом відвідувачів суб’єктами господарювання, що провадять діяльність у сфері громадського харчування. Дозволена лише адресна доставки замовлень та їжа й напої «на винос».

Разом з тим, ці обмеження не застосовуються за умови наявності у всіх учасників, крім осіб, які не досягли 18 років, негативного результату тестування на COVID-19 методом ПЛР або експрес-тесту на визначення антигена коронавірусу SARS-CoV-2, яке проведене не більш як за 72 години, або документа, що підтверджує отримання повного курсу вакцинації.

Представники поліції роз’яснили, що адміністрація закладів не вимагає у відвідувачів відповідний документ, а лише попросить показати. У випадку, якщо клієнт відмовляється – тоді мають право не обслуговувати, а викликати поліцію.

«Ми розуміємо, що всі вже втомилися від пандемії і карантинних обмежень. Команда міського голови зацікавлена в тому, щоб за будь-яких умов бізнес працював ефективно – від цього залежить життєдіяльність нашого міста. Адже несплата податків напряму негативно вплине на функціонування всієї інфраструктури в місті. Тож зараз ми активно працюємо тим, щоб віднайти максимально виважене конструктивне рішення, яке дозволить і пережити черговий етап загострення із найменшими втратами» – зазначає Сергій Тищенко.

Як повідомляла раніше vikka.ua, Черкащина в «червоній зоні»: які обмеження діятимуть

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
найдавніші
найновіші більшість голосували
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкаська міська рада придбала бус для ЗСУ

Колектив ЧМР на чолі з міським головою придбали мікроавтобус «Wolksvagen» та передали на потреби військовим. Про це повідомляє Анатолій...

Антициклон «GUSTAV» принесе спекотну погоду на Черкащину

Найближчі три дні погоду на Черкащині визначатиме антициклон «GUSTAV», який забезпечить маловітряну, суху та спокійну погоду. Про це повідомляє...

Цікаве:

Чи легко вибрати нерухомість у Чернівцях

Наразі не потрібно їхати у місто вашої мрії, аби...

Чудо-тканина фліс: особливості й переваги

Фліс є синтетичним аналогом шерсті. Попри таку складову, ця...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x