НовиниКриміналПеревищив норму в 12 разів: в Умані нетверезий водій...

Перевищив норму в 12 разів: в Умані нетверезий водій влаштував ДТП

-

- Advertisment -

ДТП сталась на вулиці Небесної Сотні у місті Умань. Алкоголь у крові керманича перевищував норму майже у 12 разів. На щастя, серйозних травм ніхто не отримав. Про це інформує Сектор комунікації поліції Черкаської області.

Цими вихідними вдень до поліції надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду за участі двох автомобілів та велосипеда.

Поліцейські встановили, що 46-річний нетверезий водій автомобіля Ваз 2106 здійснив наїзд на пішохода, який перетинав дорогу на нерегульованому пішохідному переході та вів поряд велосипед. Після чого керманич вʼїхав у припарковане неподалік авто Seat terrace та металевий паркан. Зупинити транспортний засіб змогла бетонна огорожа будівлі.

На місце події було викликано швидку допомогу та правоохоронців. Медики оглянули потерпілого велосипедиста на місці, від госпіталізації він відмовився.

Поліцейські освідували водія легковика у медичному закладі, результат становив – 2,34 проміле алкоголю.

На 46-річного нетверезого керманича склали адміністративні протоколи за ст. 124 (спричинення ДТП) та ст. 130 (керування у стані алкогольного сп’яніння) Кодексу України про адміністративні правопорушення. Автомобіль вилучено.

Водію загрожує покарання у вигляді накладення штрафу у розмірі однієї тисячі неоподатковуваних мінімумів доходів громадян з позбавленням права керування транспортними засобами на строк один рік.

Читайте також:

Багато дитячих скелетів: у Черкасах розкопують церковне кладовище

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

У Смілі та Умані прощатимуться із загиблими бійцями 

Смілянська та Уманська громади проведуть в останню путь військових. На фронті загинули Олексій Зелененко та Олександр Думенко. Про це...

У Чигирині представили художню виставку «Христос Воскрес! Воскресне Україна!»

Напередодні Великодня в музеї Богдана Хмельницького у м. Чигирин розпочала роботу тимчасова виставка «Христос Воскрес! Воскресне Україна!». Про це...

Цікаве:

Рецепти від черкащан: як Марина Черкащенко готує сирну паску (ВІДЕО) 

Паска без випікання. Напередодні свята Великдень знімальна група ВІККА...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x