НовиниЧеркащинаПарасольки ще не ховаємо: синоптики сказали, коли на Черкащину...

Парасольки ще не ховаємо: синоптики сказали, коли на Черкащину увірветься справжнє літо

-

- Advertisment -

На стійке і тривале поліпшення погоди в найближчий тиждень розраховувати не варто. Про це у Facebook розповів начальник Черкаського обласного гідрометцентру Віталій Постригань.

Південний циклон, з яким пов’язані опади, втрачає свої сили, тому у суботу невеликі грозові дощі прогнозують лише місцями. Температура вночі 11..16 градусів, вдень 20..25 градусів.

Вже у неділю славнозвісний циклон увіллється в систему циркуляції більш потужного циклонічного вихору, що кружляє над Скандинавією. Об’єднавшись, циклон «OUIND ІІІ» активізується і направить у наш регіон атмосферний фронт, який 13-14 червня зумовить короткочасні дощі, грози, місцями град та шквали 15-20 м/с. Температура повітря знизиться на 3-5 градусів, на що звертаємо увагу.

А надалі синоптична класика: після проходження атмосферного фронту у південні райони проникне холодне повітря, що зумовить виникнення циклону над Чорним морем. І знову дощі… Атрибутом наступного тижня залишається парасолька.

За довгостроковим прогнозом, до 19 червня утримається нестійка погода: невеликі короткочасні дощі, грози. Температура вночі 11..16 градусів, вдень 22..27 градусів.

Із 20-21 червня розпочнеться справжнє літо! В атмосфері зіллються гребені азорського і казахстанського антициклонів, що зумовить малохмарну, сонячну погоду та добрий прогрів повітря: вночі 13..18 градусів, вдень 24..29 градусів.

Як повідомляв сайт vikka.ua, синоптики озвучили позитивні прогнози на врожаї черкащан.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Учасникам ДФТГ надаватимуть виплати з міського бюджету Черкас (ВІДЕО)

Кожному учаснику формування з міського бюджету цьогоріч виділять матеріальну виплату в розмірі 30 тис. грн. Про це повідомляє власний...

Черкащан попереджають про небезпечні пориви вітру

Завтра, 24 квітня, в місті Черкаси та на території області очікуються небезпечні пориви вітру. Про це повідомляє Черкаський обласний...

Цікаве:

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...

6 етапів у догляді за шкірою: цього достатньо

Світові тенденції догляду за шкірою обличчя постійно змінюються. Якщо...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x