НовиниЧеркасиОлімпійський день у Черкасах відзначать масштабною зарядкою (Фото)

Олімпійський день у Черкасах відзначать масштабною зарядкою (Фото)

-

- Advertisment -

23 червня вся Україна долучиться до відзначення Олімпійського дня, який святкують у світі з нагоди дня заснування Міжнародного Олімпійського Комітету (23 червня 1894 року). Також країна готується до ще однієї знакової події цього літа – старту Олімпійських ігор в Токіо.

З цієї нагоди у Черкасах на центральному стадіоні «Черкаси Арена» відбудеться масштабна зарядка, інформує пресслужба Відділення НОК України у Черкаській області.

Цей день пройде під гаслом «Заряджайся спортом», а справжньою родзинкою цьогорічного святкування стане презентація «Олімпійської зарядки» від Анни Різатдінової за участю зірок шоу-бізнесу, телебачення, соціальних мереж тощо.

У Черкасах масштабну «Олімпійську зарядку» влаштують 23 червня об 11:00. Участь у ній візьмуть олімпійці Черкащини, відомі особистості, спортсмени та звичайні жителі.

На Черкащині презентуватиме зарядку Анастасія Ісаєнко – майстер спорту України зі спортивної аеробіки, член збірної команди України, неодноразова чемпіонка України та міжнародних турнірів, учасниця перших Європейських ігор м.Баку (Азербайджан). Днями спортсменка повернулася з чемпіонату світу зі спортивної аеробіки з Баку, де у фіналі посіла 7 місце.

Всіх черкащан запрошують стати учасниками «Всеукраїнської олімпійської зарядки» заради популяризації олімпійського руху, спорту та здорового способу життя.

Як повідомляв сайт vikka.ua, у Черкасах облаштовують скейт-парк.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкаський гідрометцентр попереджає про негоду

На Черкащині тримається прохолодна дощова погода. Чого чекати на вихідних - пише директор Черкаського гідрометцентру Віталій Постригань. За 4 доби...

Шкільні ліги на Черкащині: районний етап змагань перетнув екватор

На Черкащині розпочався третій тиждень районного етапу національного проекту «Всеукраїнські шкільні ліги пліч-о-пліч». Про це повідомляє пресслужба Черкаської ОВА. Змагання...

Цікаве:

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...

6 етапів у догляді за шкірою: цього достатньо

Світові тенденції догляду за шкірою обличчя постійно змінюються. Якщо...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x