НовиниЧеркасиУ Черкасах облаштовують скейт-парк: яким він буде (Фото)

У Черкасах облаштовують скейт-парк: яким він буде (Фото)

-

- Advertisment -

У Черкасах буде свій скейт-парк. Нині триває його монтаж на площі поблизу Палацу молоді, що у Південно-Західному районі.

У Черкаській міській раді розповіли, яким буде цей спортивний об’єкт.

Його створюють у межах програми «Громадський бюджет». Цей проєкт став переможцем у 2020 році. За нього віддали свої голоси 598 жителів міста. На його реалізацію витратять 1,4 млн грн.

«Жителі Черкас вже давно мріяли мати свій скейт-парк. Про це свідчить той факт, що подібні проекти містяни подавали на «Громадський бюджет» вже протягом кількох років. Лише у 2020 році було подано 5 проектів щодо створення скейт-парків. І два з них виграли. Так, у нашому місті, окрім великого скейт-парку біля Палацу молоді, має з’явитися ще один міні-скейтпарк. Це малий проект, який здобув перемогу у Громбюджеті-2020. Його мають облаштувати на вул.Нарбутівській біля буд.158/1. До речі, цьогоріч прийом проектів на «Громадський бюджет» стартує із 1 липня», – говорить начальник відділу підтримки громадянського суспільства управління інформаційної політики Олексій Дубовий.

Проєкт скейт-парку має бути реалізований до кінця червня, зазначає керівниця Палацу молоді Олена Петрова.

«Це буде модульний скейт-парк з власним покриттям, обшитим у два шари загальною товщиною 18 мм. Скейт-парк є більш безпечним у використанні, ніж окремі фігури на асфальті, оскільки відсутній  стик між фігурами та покриттям. Розміри об’єкту – 12,3 х 22 м. Гарантія на каркас становить 5 років, а на верхнє покриття – 3 роки. Матеріал верхнього шару покриття – ламінована фанера, водостійка та стійка до різних температур. Тому парк буде знаходитись просто неба цілий рік», – розповіла Олена Петрова.

Сьогодні хід монтажних робіт проінспектував міський голова Анатолій Бондаренко. Він зауважує, що міська влада Черкас підтримує розвиток можливостей для активного та змістовного дозвілля для молоді, однією з яких є і скейтпарки. Також під час перевірки Анатолій Васильович акцентував увагу на необхідності благоустрою прилеглої території до Палацу молоді.

«Цей культурний осередок повинен мати сучасне обличчя. Потрібно тут в майбутньому оновити і прилеглу територію, яка повинна стати улюбленим місцем відпочинку людей у Південно-Західному районі. Тут необхідно встановити сучасні лави та інші елементи благоустрою. Це наше наступне завдання», – говорить міський голова.

Як повідомляв сайт vikka.ua, у Черкасах може з’явитися комунальний притулок для котів.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкащан попереджають про можливість підтоплення

Черкаські синоптики попереджають жителів Черкаської області про можливість підтоплення з 18 до 23 квітня. Про це повідомили у пресслужбі...

Неподалік Умані вантажівка зіштовхнулася з легковиком

Неподалік Умані сталася дорожньо-транспортна пригода. Вантажний автомобіль зіштовхнувся з легковиком Renault Duster. Про це повідомляє Уманське районне управління поліції. За...

Цікаве:

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...

6 етапів у догляді за шкірою: цього достатньо

Світові тенденції догляду за шкірою обличчя постійно змінюються. Якщо...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x