НовиниПолітикаОлександр Згіблов: «Черкаси перетворюються на асфальтоване село з плиткою»*

Олександр Згіблов: «Черкаси перетворюються на асфальтоване село з плиткою»*

-

- Advertisment -

У Черкасах влада думає не про стратегію чи розвиток міста, а як «правильно» освоїти бюджетні кошти. Роботи, дійсно, певні проводять, зміни відбуваються, але непродумано, за завищеними цінами. Таку думку висловив під час зустрічі із мешканцями будинків Сумгаїтська, 17/1, 19, 21, депутат міської ради, лідер Партії вільних демократів Олександр Згіблов.

«Роботи на інфраструктурних об’єктах розбивають на частини, розтягують на роки. Наприклад, на ремонт вулиці Сумгаїтської вже витратили 150 млн гривень. Але відомо, що вартість тонни асфальту значно вища, ніж в середньому по області. Спочатку варто було відремонтувати проїжджу частину, а тоді зайнятися тротуарами. Та влада почала все одразу, тому маємо бардак, незавершений ремонт залишиться на зиму. На жаль, в міській раді не думають стратегічно хоча б на кілька років наперед», – наголосив Згіблов.

Відремонтована автодорога по Сумгаїтській стала приваблювати великоваговики. Цією дорогою всю ніч рухаються фури: шумлять, розбивають асфальт, забруднюють повітря. Такий підсумок міській владі варто було прорахувати раніше і вжити необхідних заходів. Зараз необхідно працювати над тим, аби фури не потрапляли в місто через Сумгаїтську.

«Хочу, щоб Черкаси були справжнім розвиненим містом, а не селом асфальтованим. Для цього треба мати перспективне бачення і думати, насамперед, про громаду. Партія Вільних Демократів за створення великих інфраструктурних об’єктів, які принесуть інвестиції, робочі місця та приваблять туристів. Ми мріємо про величезну спортивно-концертну арену на місці полігону, про парк для людей з особливими потребами, про центр спортивного туризму від дамби до Річпорту, про скейтпарки та дитячі майданчики в кожному дворі, про набережну із локаціями для дітей і дорослих, повноцінний гребний канал тощо», – відзначив лідер партії.

Поспілкувалися жителі і до проблем, які турбують: відсутність дитячого майданчика, непрацюючий світлофор, прохідний двір та інші. «Вільні демократи» пообіцяли допомогти з вирішенням питань.

Як повідомляв сайт vikka.ua, «Вільні демократи» налаштовані розвивати в Черкасах аматорський та професійний спорт.

*Іміджева інформація

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Як сміляни можуть відновити житло. Програма Є-відновлення: куди звертатись і що потрібно

Торік в Україні запрацювала програма Є-відновлення по компенсації зруйнованого житла внаслідок бойових дій. За цією програмою українці можуть використати ...

Опади та коливання температури: прогноз погоди в Черкаській області

Із середини квітня Черкаська область знаходиться під впливом південних циклонів, які зумовлюють різноманітні опади та коливання температури. Про це...

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x