НовиниПолітика«Вільні демократи» налаштовані розвивати в Черкасах аматорський та професійний...

«Вільні демократи» налаштовані розвивати в Черкасах аматорський та професійний спорт*

-

- Advertisment -

Черкаси менш ніж на десяту частину від потреби забезпечені відкритими спортивними майданчиками, якісними мультифункціональними спортивними залами і басейнами.

Партія вільних демократів упевнена: лише завдяки зацікавленню молоді спортом, створенню сучасних умов для активного дозвілля можна забрати дітей з вулиці та відволікти їх від шкідливих звичок, прищепити бажання бути здоровим. Про це йдеться на сторінці партії у Facebook.

Серед основних пріоритетів команди «Вільних демократів» – розвиток в місті професійного та аматорського спорту в усіх його можливих проявах: на вулиці та в приміщенні.

Першочергові завдання для представників Партії: створення сучасних умов усім жителям міста для можливості безпечно займатися спортом на пляжах, в парках, у скверах, у дворах, у школах.

«Необхідно облаштовувати 30 нових майданчиків у дворах, бо в кожному дворі має бути спортивний майданчик. Щороку в Черкасах має будуватися, щонайменше, 5 нових повноцінних спортивних майданчиків в рекреаційних зонах та оновлюватися десять навчальних закладів. Кожен навчальний заклад повинен мати багатофункціональний спортивний майданчик для ігрових видів спорту надворі та капітально відремонтований спортивний зал всередині. Спортивний процес, який оберуть діти і дорослі не такий важливий, як результат – бути здоровим», – зазначають «вільнодемократівці».

Як повідомляв сайт vikka.ua, жителям Черкас представили команду «Вільних демократів» від третього округу.

*Іміджева інформація

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Нардеп від Черкас, Драбова і Чорнобая задекларував 659 тис грн зарплати

659 628 гривень зарплати задекларував народний депутат, обраний від 195-го виборчого округу, Олег Арсенюк. Крім зарплати, в декларації за...

В Умані прощатимуться з полеглим воїном

Уманська громада прощатиметься з полеглим воїном-захисником, навідником-оператором Вʼячеславом Березою, народженим у 1977 році. Про це повідомляє міська голова Умані...

Цікаве:

6 етапів у догляді за шкірою: цього достатньо

Світові тенденції догляду за шкірою обличчя постійно змінюються. Якщо...

Як розвиток військових технологій в Україні допоможе перемогти агресора

Сергій Токарєв розповів, чому потрібно швидко розвивати Military Tech...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x