НовиниОсвітаОдин із черкаських вишів – у числі найкращих в...

Один із черкаських вишів – у числі найкращих в Україні

-

- Advertisment -

Черкаський державний технологічний університет посів 18 місце серед найкращих закладів вищої освіти України. Відповідний рейтинг закладів вищої освіти опублікувало агентство U-Multirank.

Про це повідомляє пресслужба черкаського вишу.

Відповідно до 8-го щорічного рейтингу університетів, до якого увійшло 1948 закладів вищої освіти із 97 країн світу, ЧДТУ також займає 4 місце серед українських університетів за загальною кількістю оцінок «А». Наразі університет має дев’ять «А». Минулого року їх було тільки дві.

chdtu.edu.ua

ЧДТУ має 3 оцінки «А» у розділі «Викладанння та навчання», по 2 оцінки «А» у розділах «Дослідження», «Трансфер технологій», «Міжнародна орієнтація», що свідчить про високу якість організації освітнього й науково-дослідного процесів, а також ефективну співпрацю зі стейкхолдерами, демонструє динамічний розвиток і відповідність сучасним стандартам якості освіти та науки.

Зазначимо, що рейтинг U-Multirank визначає найкращі університети Європи та світу, проводиться під егідою Європейської комісії та є джерелом даних й інструментом аналізу за всіма аспектами діяльності.

Інформація про заклади вищої освіти аналізується у п’ятьох категоріях: навчання і викладання, дослідження, трансфер знань, міжнародна орієнтація та регіональна співпраця. Зібрані дані слугують для представлення результатів діяльності закладів вищої освіти на порталі U-Multirank, що дозволяє отримати повну інформацію щодо їх конкурентних переваг та зон розвитку.

Абітурієнти, дослідники, менеджери вищої освіти, науково-педагогічні працівники, інші стейкхолдери системи вищої освіти мають змогу порівняти діяльність закладів вищої освіти як в цілому, так і їх окремих освітніх програм, за декількома десятками показників, обравши з-поміж них важливі для кожного індивідуального користувача.

Як повідомляв сайт vikka.ua, у реабілітаційному центрі «Жага до життя» провели Олімпійський урок.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
попередня стаття
наступна стаття
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

“Не потрібно їхати в Японію”: красою черкаських сакур захоплюються навіть іноземці (ВІДЕО)

У Черкасах в Долині троянд цвітуть сакури. Білі та рожеві квіти приваблюють сотні черкащан та гостей міста. Інформує власний...

Прихильниця Путіна, яка збирала розвіддані про наслідки авіаударів на Черкащині, отримала термін

Реальний строк ув’язнення отримала ворожа інформаторка, яка збирала розвіддані про наслідки авіаударів на Черкащині. Про це повідомляє пресслужба УСБУ...

Цікаве:

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...

6 етапів у догляді за шкірою: цього достатньо

Світові тенденції догляду за шкірою обличчя постійно змінюються. Якщо...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x