додому Новини Черкащина ОБСЄ закликає до ефективного розслідування спроби вбивства черкаського журналіста

ОБСЄ закликає до ефективного розслідування спроби вбивства черкаського журналіста

0

Представник ОБСЄ з питань свободи ЗМІ Гарлем Дезір 6 травня закликав до ефективного розслідування спроби вбивства черкаського журналіста Вадима Комарова. Про це на своїй сторінці повідомив міський депутат Олександр Радуцький.

Обранець зауважив, що Черкаси поглинули кримінал та корупція, а мер Анатолій Бондаренко втратив контроль над комфортом та безпекою містян.

Гарлем Дезір висловив своє засудження нападу на Вадима Комарова.

"Це спроба вбивства місцевого журналіста-розслідувача, відомого своїми матеріалами про корупцію. Цей напад є особливо тривожним і не може залишатися безкарним. Розслідування було ініційовано, і я закликаю владу докласти максимум зусиль для повного розслідування злочину", – наголосив Дезір.

Нагадаємо, напад на журналіста Вадима Комарова стався зранку 4 травня. Чоловік отримав тяжкі травми голови та був терміново госпіталізований до реанімаційного відділення лікарні. Того ж дня йому зробили операцію. Наразі Комаров перебуває у комі і потребує допомоги небайдужих.

"Я сподіваюся, що Вадим Комаров незабаром повністю відновиться, а він і його колеги будуть захищені від насилля і залякування", – сказав представник.

Як повідомляв сайт vikka.ua, поліція розслідує напад на черкаського журналіста як замах на умисне вбивство.

У нашому Telegram каналі – тільки найважливіші та найактуальніші новини.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version