додому Новини Черкащина Чоловіка, котрий жорстоко вбив працівницю готелю та калічив перехожих на Черкащині, відправлять...

Чоловіка, котрий жорстоко вбив працівницю готелю та калічив перехожих на Черкащині, відправлять на лікування

0

Неврівноваженого чоловіка, котрий минулого року до смерті забив працівницю готелю та покалічив кількох перехожих в Умані, відправлять до психлікарні із суворим типом нагляду. Таке рішення було прийнято Уманським місцевим судом, пише "Uman News".

Наразі судове рішення не набуло чинності і до 30 травня засуджений перебуватиме у Дніпровській філії "Спеціальний заклад із надання психіатричної допомоги" ДУ "Центр психічного здоров’я і моніторингу наркотиків та алкоголю МОЗ України".

Судовою психолого-психіатричною експертизою було встановлено, що чоловік має захворювання на шизофренію, що ускладнюється вживанням психоактивних речовин. Внаслідок цього підозрюваний не усвідомлював свої дії і не міг ними керувати.

Під час судового засідання чоловік зазначив, що за станом здоров’я не пам’ятає подій, котрі сталися 1 травня 2018 року. Також він не заперечив, що потребує лікування і має бути поміщений до спецзакладу.

Нагадаємо, в місті Умань 1 травня, 2018 року сталося шокуюче вбивство. Чоловік проломив голову 56-річній працівниці готелю "Дружба", який розташований на території дендропарку "Софіївка". Жертва в цей момент була одна на робочому місці. Від "Софіївки" злочинець направився до міського ринку і бив випадкових перехожих. Одна з постраждалих у тяжкому стані потрапила до лікарні. Було встановлено, що вбивця перед цим кілька тижнів багато пив. Тоді почали підозрювати, що на момент злочину він міг бути під впливом "білої гарячки".

Як повідомляв сайт vikka.ua, у селі на Черкащині чоловік жорстоко вбив свого товариша.

У нашому Telegram каналі – тільки найважливіші та найактуальніші новини.

 

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version