НовиниОбласна прокуратура пропонує Генпрокуратурі звільнити Олійника (ВІДЕО)

Обласна прокуратура пропонує Генпрокуратурі звільнити Олійника (ВІДЕО)

-

- Advertisment -

Прокуратура Черкаської області провела перевірку діяльності прокурора Черкаського району Руслана Олійника. В роботі сина одіозного регіонала Володимира Олійника було знайдено порушення.

– Є певні результати, на підставі яких колегія прокуратури внесла документи до генерального прокурора з приводу його звільнення. Я не можу їх зараз розголошувати, – повідомила "Подробностям" начальник прес-служби прокуратури Черкаської області Вікторія Скорикова.

У Генпрокуратурі мають з'ясувати, чи відповідає Руслан Олійник займаної посади.

Крім того, в сюжеті зазначається, що після двохмісячного лікарняного Олійник-молодший знову вийшов на роботу, втім журналісти його на робочому місці не застали. Руслан Олійник – прокурор Черкаського району ось уже 4 роки.

Як уже інформувало наше видання, зранку 4 липня в Черкасах пікетували обласну прокуратуру з вимогою звільнити прокурора Черкаського району, сина нардепа Руслана Олійника, який саме вийшов із лікарняного. Там мітингувальникам повідомили, що під час перевірки діяльності Руслана Олійника було виявлено ряд порушень, тож зараз стоїть питання щодо його звільнення.

Опісля частина мітингарів пішла в районну прокуратуру. Під час розмови з активістами, за словами очевидців, Олійнику-молодшому стало зле і його повезли до лікарні.

Батько Руслана, народний депутат, екс-мер Черкас Володимир Олійник повідомив згодом журналістам, що його син – у реанімації. У Першій міській лікарні, куди нібито потрапив Олійник, ситуацію коментувати відмовилися.

Згодом стало відомо, що черкаський районний прокурор Руслан Олійник перебуває в обласній лікарні.

Народний депутат України Володимир Олійник попросив Президента України Петра Порошенка взяти під особистий контроль розслідування побиття його сина.

У розпорядженні vikka.ua також з’явилося відео інциденту між активістами та прокурором Черкаського району Русланом Олійником. На ньому видно, що самооборонці не б'ють пд час розмови Олійника-молодшого.

28 липня стало відомо, що інцидент із Олійником розслідує кіровоградська прокуратура.

29 липня нардеп від Партії регіонів Олена Бондаренко заявила, що Руслана Олійника звільнили з посади районного прокурора.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Зливи, грози, спека: якими будуть останні дні весни на Черкащині

Фінішує весна 2024. Надмірні дощі березня та квітня вилили норму усього весняного сезону. Травень видався одним із найбільш сухих...

ВККС рекомендував призначити на Черкащині 20 суддів: хто вони

Вища кваліфікаційна комісія суддів України на Черкащині рекомендувала до 16 суддів 20 кандидатів. В яких судах зявляться нові судді,...

Цікаве:

Зливи, грози, спека: якими будуть останні дні весни на Черкащині

Фінішує весна 2024. Надмірні дощі березня та квітня вилили...

Транспортна Компанія “STATUS TRAVEL” найкращий супутник у ваших подорожах!

“STATUS TRAVEL” займається перевезенням пасажирів та пропонує широкий спектр...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x