НовиниКерівник Держземагентства Сергій Рудик не зникав. Він готується поїхати...

Керівник Держземагентства Сергій Рудик не зникав. Він готується поїхати в АТО (ВІДЕО)

-

- Advertisment -

Керівник Держземагентства України Сергій Рудик перебуває у військовому тренувальному таборі на Дніпропетровщині. Про це повідомив у коментарі кореспондентові ТСН заступник голови Дніпропетровської облдержадміністрації Борис Філатов.

– Зараз він знаходиться у тренувальному таборі, з ним працюють інструктори і, наскільки я розумію, далі він буде направлятися в супроводі озброєних осіб, побратимів по зброї, у зону бойових дій, – прокоментував Філатов.

Він також висловив нерозуміння позиції партії "Свобода", яка заявила про нібито викрадення Рудика.

– У нього було дві мети. Перша мета: він хотів представити до призначення регіонала з Кривого Рогу на посаду керівника Держземагентства у Дніпропетровській області. Друге завдання пана Рудика полягало в тому, що він привіз свою власну знімальну групу, яка скрізь його супроводжувала. Він поїхав у шпиталь до поранених. Там вони робили сюжет про те, що він чинив якусь допомогу, моральну підтримку, – розповів Філатов.

Заступник голови Дніпропетровської ОДА розповів, що після того, як Рудик відвідав госпіталь, поспілкувався з бійцями, він приїхав у штаб національного захисту, поговорив з волонтерами, поговорив з активістами і висловив бажання відвідати зону АТО, провести там кілька днів з метою ознайомлення з подіями, що відбуваються.

Крім того, за словами Філатова, Рудик висловив бажання піти добровольцем в один з батальйонів.

– Зараз вирішується питання: або це буде батальйон "Дніпро", або це буде батальйон "Січ". Рудик стверджує, що батальйон "Січ" має відношення до партії "Свобода", він створений її активістами з ініціативи партії, – пояснив один із керівників Дніпропетровської області.

Джерело: ТСН

Нагадаємо, у 2012 році Рудик балотувався у народні депутати у Смілянському мажоритарному окрузі. Тоді його переміг самовисуванець Віктор Тимошенко.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Підприємці з Черкас, які постраждали від ракетного удару, почали отримувати компенсації

Розпочато виплати фінансової допомоги підприємцям, які постраждали внаслідок вибуху російської ракети. 41 підприємець вже отримав допомогу на загальну суму...

Які статки і доходи показали черкаські депутати від партії Зеленського

Земельні ділянки, TOYOTA CAMRY 2023, доходи й заощадження задекларували за 2023 рік міські депутати від фракції “Слуга Народу” у...

Цікаве:

Рецепти від черкащан: як Марина Черкащенко готує сирну паску (ВІДЕО) 

Паска без випікання. Напередодні свята Великдень знімальна група ВІККА...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x