НовиниНещасний випадок на будівництві у Черкасах: нові подробиці

Нещасний випадок на будівництві у Черкасах: нові подробиці

-

- Advertisment -

Нещасний випадок, під час якого постраждало четверо людей, стався на будівельному майданчику по вулиці Г. Дніпра. Тут споруджують магазин із підземним паркінгом. Замовником є відомі в Черкасах люди. А поліція тим часом проводить розслідування.

Нагадаємо, що 4 лютого на будівництві впала конструкція. До лікарні направили чотирьох людей із різними травмами. Серед них був і 17 річний юнак.

Замовником будівництва виступає ПП «Інтерресурс». Засновником підприємства є Валентина Забєліна – дружина Олега Забєліна, директора Центру дитячої та юнацької творчості, ексдепутата Черкаської міської ради.

В оренді у компанії «Інтерресурс» перебуває кілька земельних ділянок у мікрорайоні «Митниця». Раніше на них розміщувалися парковки. Нині на більшості з них ведеться будівництво житлових будинків.

Підрядник, який здійснює будівельні роботи, ПП «Надія».

Влітку 2020 року між жителями навколишніх будинків та забудовниками виникли конфліктні ситуації. Люди виступили проти сусідства із магазином, який, на їхню думку, міг створити додаткові незручності, шум від вентиляторів. Жителі вимагали залишити парковку. Зрештою міська влада, забудовник та місцеві жителі, яких представляв КСН «Митниця», уклала меморандум. За цим документом люди перестають протестувати, а забудовник зі свого боку не будує вище 10 метрів, робить тротуари і облаштовує дитячий майданчик.

Черкаські правоохоронці порушили кримінальне провадження по ч. 2 ст. 272 ККУ «Порушення правил безпеки під час виконання робіт з підвищеною небезпекою». Винні, якщо їхня вина буде доведена, загрожує обмеженням волі на строк до п’яти років або позбавленням волі на строк до восьми років, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.

Читайте також: Черкаського депутата судитимуть за службову недбалість на «Великому будівництві»

Читайте новини vikka.ua у зручному форматі:

телеграм-канал,

сторінка у фейсбуці,

акаунт в інстаграмі,

ми в TikTok.

Усі відео ТК «ВІККА» доступні на ютюб-каналі.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкасець постане перед судом за неправдиве повідомлення про підготовку вибуху

Прокурори скерували до суду обвинувальний акт стосовно 65-річного черкасця за фактом надання завідомо неправдивої інформації про підготовку вибуху в...

Черкащан попереджають про пориви вітру

Протягом найближчої доби на Черкащині очікується сильний вітер. Про це повідомляє Черкаський обласний центр з гідрометеорології. У Черкаській області та...

Цікаве:

Trustee Plus швидко прогресує і заявляє про аудиторію у 200 000 користувачів

Продукт компанії Trustee продовжує просувати можливості Web3-сфери в...

Огляд актуальних бонусних програм в казино Super Gra

Бонуси – спеціальний маркетинговий інструмент для залучення нових клієнтів,...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x