НовиниЧеркащинаНе хотіли чекати: у Черкасах пара закоханих одружилася під...

Не хотіли чекати: у Черкасах пара закоханих одружилася під час карантину

-

- Advertisment -

У масках і рукавичках, без гостей і свідків. Так одружилися Віталій Сухомлин та Анна Нейманіс. Через карантин вони вже переносили розпис. Вдруге відкладати не стали. Відсвяткувати подію через карантинні обмеження не вдалося. Та подружжя не засмучується, бо попереду ще вінчання і весілля.

Про це пише "hromadske. ck.ua".

"На питання, чому вирішили не чекати закінчення карантину, я зазвичай відповідаю, що Аня дуже сильно хотіла заміж, і я не міг її зупинити. Звісно, жартую. Ми просто хотіли розписатися. Тепер готуємося до наступного кроку – вінчання. Сподіваємося, що карантин невдовзі закінчиться і ми відсвяткуємо з родиною", – розповідає Віталій.

Мало хто взагалі знав, що пара іде до РАЦСу. Разом з ними була тільки мама Віталія. Вона і зробила фото подружжя на сходах біля Палацу одружень.

"Нас одразу попередили, що маємо бути у масках і рукавичках. Температуру ніхто не міряв. Реєстрація пройшла трішки дивно. Ми прийшли, постукали в двері, віддали паспорти і гуляли в машині хвилин двадцять. Потім поставили підписи під дверима, забрали свідоцтва про шлюб, зробили фото і поїхали додому", – розповідає Аня.

Пара зазначає: у звичайний час на розпис запросили би родину. Потім би разом посиділи в якомусь закладі. А так навіть батьки Ані не змогли бути у такий день з донькою, бо живуть в іншій області.

"Звісно, хотілося відсвяткувати це з сім’єю. Але ми вирішили не ризикувати, заспокоївши їх тим, що буде справжнє весілля після закінчення карантину. Розпис – це формальність. Для нас дуже важливе благословіння нашого союзу в церкві. Справжнє свято буде в день вінчання. Це буде особливий день. Ми розділимо його з рідними і друзями", – додає подружжя.

Як повідомляв сайт vikka.ua, працівники ДРАЦСів Черкащини у масках-вишиванках розписуватимуть молодят.

 

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Синоптики попереджають про туман на Черкащині

Завтра, 25 квітня, на території Черкас та Черкаської області синоптики попереджають про туман. Про це повідомляє на своїй фейсбук-сторінці...

В автокатастрофі на Уманщині загинула людина

В Уманському районі внаслідок ДТП одна людина загинула, ще одну травмовано. Повідомляє Управління ДСНС у Черкаській області. 24 квітня на...

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x