НовиниЧеркащинаНайменші вихованці «Черкаських Мавп» готуються до нового сезону (Фото)

Найменші вихованці «Черкаських Мавп» готуються до нового сезону (Фото)

-

- Advertisment -
mavpabasket.com

Групи початкової підготовки приватної баскетбольної школи «Черкаських Мавп» готуються до нового сезону. Все літо юнаки від 7-ми до 10-ти років працювали не покладаючи рук. На майданчику Гімназії №9 підопічні Євгена Ткаченка навчаються азам баскетболу.

Про це повідомляє пресслужба «Черкаських Мавп».

Команда найменших юнаків «Черкаських Мавп» включає дітей віком від 2010 по 2014 роки народження. Дехто з них займається баскетболом 2-3 роки, інші лише роблять перші кроки у цьому виді спорту. Втім юні черкасці вже мають перший змагальний досвід. Гравці команди «Черкаські Мавпенята-10» цьогоріч взяли участь у Відкритому чемпіонаті Київської області, де стали чемпіонами.

Нещодавно команда повернулася із Залізного порту, де взяла участь у Фестивалі мінібаскетболу. Незважаючи на те, що підопічні Євгена Ткаченка грали проти суперників, старших на два роки, гравці зуміли здобути кілька перемог.

Загалом же, все літо хлопці проводять в режимі баскетболу. Юні «Мавпи» тренуються під керівництвом Євгена Ткаченка, Ростислава Лунського та Сергія Даценка.

«Протягом літа з нами займалося 10-12 дітей. Всього у нас в команді 20 осіб – це діти віком від 2010 до 2013 року народження. Готуємося до нового сезону. В команду «Черкаські Мавпи-2010» йде відбір дітей. Команда братиме участь у ВЮБЛ. Також очікуємо, що цьогоріч буде всеукраїнський турнір для дітей 2011-го року народження. Протягом усього літа ми працювали в Черкасах. Був невеличкий збір у Залізному порту. Зараз займаємося над індивідуальною підготовкою дітей. Йде робота над покращенням індивідуальних якостей, працюємо над спритністю, координацією, швидкістю. В такому віці цьому треба приділяти максимум уваги. Починаємо вже працювати над певними технічними елементами в нападі. Намагаємося дітей заохочувати, якщо щось не вдається, працювати, щоб вдавалося. Мотивуємо дітей. Раз на тиждень у нас ігровий день. Діти неабияк його чекають, хочуть у грі показати те, над чим працювали – говорить тренер баскетбольної школи «Черкаських Мавп» Євген Ткаченко.

Приватна баскетбольна школа Михайла Бродського продовжує відбір юнаків 2010-го року народження і молодших у свої команди. Тренер – Євген Ткаченко – 097-727-87-66.

Як повідомляв сайт vikka.ua, у «Черкаських Мавп» триває передсезонний збір.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

На Золотоніщині горіла машина у гаражі

У селі Гладківщина Піщанської ТГ днями сталася пожежа в приватному гаражі. Про це пишуть на сторінці Добровольці Черкащини. За викликом...

Черкаський гідрометцентр попереджає про негоду

На Черкащині тримається прохолодна дощова погода. Чого чекати на вихідних - пише директор Черкаського гідрометцентру Віталій Постригань. За 4 доби...

Цікаве:

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...

6 етапів у догляді за шкірою: цього достатньо

Світові тенденції догляду за шкірою обличчя постійно змінюються. Якщо...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x