НовиниЧеркасиНаймасовіший заплив: 650 учасників перепливали Дніпро в Черкасах (Фото)

Наймасовіший заплив: 650 учасників перепливали Дніпро в Черкасах (Фото)

-

- Advertisment -

Черкаси втринадцяте приймали 13-й International Dnipro Swim Marathon – Міжнародний заплив через Дніпро. Щороку влітку цей спортивний захід збирає охочих випробувати свої сили під час запливу на кременчуцькому водосховищі.

Цьогоріч 650 учасників з різних регіонів України долали дистанції на відкритій воді. Таку кількість зафіксували вперше – вона найбільша за весь час проведення запливів, інформує Відділення НОК України у Черкаській області.

Як зазначає організатор Олексій Сюткін, на це є кілька причин: насамперед усі організаційні моменти продумані до дрібниць, і учасники знають, що заплив відбуватиметься на найвищому рівні; по-друге, всі стомилися від карантину, тому із задоволенням випробовують себе на свіжому повітрі та спілкуються з однодумцями; крім того, кожен може обрати дистанцію на свій рівень підготовки.

Цьогоріч уперше відбувся ультразаплив на 20 кілометрів, учасники якого двічі перепливали вздовж найдовшої дамби в Україні. Михайло Перепелиця з Києва першим здолав цю дистанцію. Його час – 4 години 47 хвилин 14 секунд. Він проплив від Черкас до Благодатного і у зворотному напрямку.

Крім того, учасники пливли Дніпром на дистанціях у 10 км, 5 км, 3 км, на дружній естафеті 5 по 5 км та у двох запливах на 800 м для дітей та дорослих. Учасники 10-кілометрового запливу та естафети стартували з лівого берега Дніпра, учасники 5-кілометрового запливу та другої частини естафети – з Панського. Старт запливу на 3 км відбувався з корабля.

Голова відділення НОК України в Черкаській області Андрій Більда також узяв участь у 13-му International Dnipro Swim Marathon. Цього разу він здолав дистанцію у 800 метрів та увійшов у п’ятірку кращих.

Також вперше відбувся eMatras – новий фановий заплив на матрацах та надувному інвентарі.

Відділення НОК України в Черкаській області виступає партнером заходу.

Як повідомляв сайт vikka.ua, на Черкащині обрали найкращого спортсмена місяця.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкасець постане перед судом за неправдиве повідомлення про підготовку вибуху

Прокурори скерували до суду обвинувальний акт стосовно 65-річного черкасця за фактом надання завідомо неправдивої інформації про підготовку вибуху в...

Черкащан попереджають про пориви вітру

Протягом найближчої доби на Черкащині очікується сильний вітер. Про це повідомляє Черкаський обласний центр з гідрометеорології. У Черкаській області та...

Цікаве:

Trustee Plus швидко прогресує і заявляє про аудиторію у 200 000 користувачів

Продукт компанії Trustee продовжує просувати можливості Web3-сфери в...

Огляд актуальних бонусних програм в казино Super Gra

Бонуси – спеціальний маркетинговий інструмент для залучення нових клієнтів,...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x