НовиниЧеркащинаНа Черкащині обрали найкращого спортсмена місяця

На Черкащині обрали найкращого спортсмена місяця

-

- Advertisment -

Минулого місяця відбулися всеукраїнські та європейські змагання, на яких черкаські спортсмени вибороли призові місця. На звання найкращого спортсмена місяця претендували четверо атлетів: легкоатлети Ростислав Голубович і Олексій Кирилін та боксерки Анастасія Ковальчук і Анастасія Шпанюк.

Про це повідомляє пресслужба Відділення НОК України в Черкаській області.

Експертна комісія проаналізувала досягнення кандидатів та визначила переможця. Найкращою спортсменкою червня стала Анастасія Ковальчук. Відділення НОК України в Черкаській області відзначить Анастасію та її тренера Віктора Петриченка грамотою та грошовою премією.

Майстер спорту України Анастасія Ковальчук взяла участь у чемпіонаті Європи з боксу серед чоловіків та жінок до 22 років в італійському місті Розетто. Вона виборола бронзову нагороду у ваговій категорії 57 кг. Анастасія – вихованка Черкаської обласної школи вищої спортивної майстерності. Тренує її Віктор Петриченко.

Майстер спорту України Анастасія Шпанюк на чемпіонаті Європи з боксу серед чоловіків та жінок до 22 років, що відбувся в Італії, виборола третє місце у ваговій категорії 75 кг. Спортсменка – вихованка Черкаської обласної школи вищої спортивної майстерності. Підготував її тренер Андрій Мальований.

Майстер спорту України Олексій Кирилін взяв участь у чемпіонаті України з легкої атлетики серед молоді в місті Бахмут. Він виборов перше місце змагань з метання диска. Олексій – вихованець Черкаської обласної спеціалізованої дитячо-юнацької спортивної школи олімпійського резерву. Тренує спортсмена Олександр Іваненко.

Кандидат у майстри спорту України Ростислав Голубович став учасником трьох чемпіонатів, де змагався із бігу на 400 метрів з бар’єрами. На чемпіонаті України з легкої атлетики серед молоді в м. Бахмут здобув перше місце, на чемпіонаті України з легкої атлетики в Луцьку став третім, на чемпіонаті з легкої атлетики серед юніорів у Луцьку виборов перемогу. Ростислав – вихованець Черкаської обласної спеціалізованої дитячо-юнацької спортивної школи олімпійського резерву. Тренує спортсмена Олександр Старовойтов.

Як повідомляв сайт vikka.ua, гравець «Черкаських Мавп» потрапив до складу збірної України.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Опади та коливання температури: прогноз погоди в Черкаській області

Із середини квітня Черкаська область знаходиться під впливом південних циклонів, які зумовлюють різноманітні опади та коливання температури. Про це...

Пішов із життя відомий черкаський тренер

Пішов із життя видатний тренер-викладач із боксу Віктор Андрійович Кіхтенко, який присвятив своє життя розвитку цієї спортивної галузі. Про...

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x