НовиниЧеркасиНа виїзді та вдома: команди «Черкаських Мавп» проведуть активний...

На виїзді та вдома: команди «Черкаських Мавп» проведуть активний ігровий тиждень

-

- Advertisment -

Топ-подією цього тижня буде перший бабл Суперліги Паріматч. «Черкаські Мавпи» відіграють три матчі, також свої тури відіграють вихованці клубу.

Про це повідомляє пресслужба «Черкаських Мавп».

mavpabasket.com

Так, вже у середу, 10 лютого, «Черкаські Мавпи» поїдуть до столиці, де відбудуть масштабний бабл. У першій грі черкасці зустрічаються з «Будівельником». Кияни зараз знаходяться на підйомі, перегравши двічі поспіль «Прометей». Також «Будівельник» двічі перегравав «Мавп» цього сезону, тому суперник є принциповим. Гра з «Будівельником» однозначно буде цікавою і складною.

Наступного дня, 11 лютого, підопічні Максима Міхельсона зустрічаються із лідером чемпіонату, «Київ-Баскетом». Команді Айнарса Багатскіса черкаські баскетболісти двічі поступалися. І якщо у першому колі «Мавпи» грали в обмеженому складі, то у другому вже були близькими до оптимального стану і нав’язали боротьбу суперникові. Цього разу команди підходять до туру без втрат, тому матч має бути цікавим.

Окрім цього, 12 лютого, заключний етап виснажливого баблу черкасці проведуть із «Тернополем». Дебютант Суперліги весь сезон перебуває серед лідерів, що логічно, з огляду на міцний склад команди. У сезонному протистоянні між командами рахунок 1:1. У цій грі переможе той, хто збереже більше сил після попередніх двох матчів баблу.

Протягом 11 – 12 лютого у Черкасах пройдуть матчі ВЮБЛ-2007. Чемпіонки України, «Венето-Черкаси-07» відіграють два матчі у рідних стінах. Команда Наталії Євтушевської зустрінеться із «Рівненщиною» та колективом КІВС (Львів). Зараз черкаські дівчата знаходяться серед лідерів чемпіонату, тому мають хороші шанси на вихід до наступного етапу змагань.

Також з 10 по 14 лютого у Южному пройдуть поєдинки ВЮБЛ-2009. «Черкаські Мавпи-09» захищають свій статус чемпіонів ВЮБЛ. У Южному команда відіграє черговий тур, де зіграє два матчі з командами СДЮСШОР-4 (Миколаїв) та «Хімік» (Южне).

Як повідомляв сайт vikka.ua, «Черкаські Мавпи-2» зазнали дві поразки в Житомирі.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Синоптики попереджають про туман на Черкащині

Завтра, 25 квітня, на території Черкас та Черкаської області синоптики попереджають про туман. Про це повідомляє на своїй фейсбук-сторінці...

В автокатастрофі на Уманщині загинула людина

В Уманському районі внаслідок ДТП одна людина загинула, ще одну травмовано. Повідомляє Управління ДСНС у Черкаській області. 24 квітня на...

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x