НовиниЧеркасиНа виїзді «Черкаські Мавпи» поступилися «Запоріжжю»

На виїзді «Черкаські Мавпи» поступилися «Запоріжжю»

-

- Advertisment -

Закрити болючу поразку від «Прометея» не вдалося. На виїзді «Черкаські Мавпи» у непростому матчі програли «Запоріжжю» – 75:82.

Про це повідомляє пресслужба «Черкаських Мавп».

mavpabasket.com

«Мавпи» краще розпочали. Вигравши стартове вкидання, черкасці повели з рахунком 4:0. Перші два очки команди набирав Дарко Балабан. Втім на це «Запоріжжя» відповіло своїм ривком 9:0 і вийшло вперед. Значну частину першої 10-хвилинки попереду були господарі, але черкасці, зусиллями дальніх від Ткаченка і Хемілтона, відігралися і вийшли вперед. Втім стартовий період запорожці таки виграли з мінімальною перевагою 22:21.

У середині другої чверті черкасці налагодили командну гру. Завдяки хорошому захисту у команди пішов напад. Первіс, Хемілтон та Кольченко здобули важливі очки і дозволили команді відірватися на відстань 9-ти очок. Запорожці відповідали своїми атаками, але на велику перерву «Мавпи» зберегли своє лідерство – 44:39.

Третя чверть пройшла під знаком «Запоріжжя». У середині періоду підопічні Станіслава Овдеєєнка поцілили кілька триочкових, набрали очки після проходів, що дозволило місцевій команді отримати найбільшу перевагу у матчі – +11. У «Мавп» в атаці практично нічого не виходило. Так, третю чверть черкасці програли з рахунком 11:25, і в загальному мали пасив у 9 балів – 55:64.

У заключній чверті «Черкаські Мавпи» продовжували погоню, втім запоріжці тримали свою перевагу, а місцями навіть збільшували її. Так, дістати суперника до кінця гри черкасцям так і не вдалося. У підсумку 75:82, поразка.

Наступний матч «Черкаські Мавпи» на виїзді проведуть 14 жовтня проти «Миколаєва».

Як повідомляла раніше vikka.ua, у напруженому матчі «Черкаські Мавпи» поступилися «Прометею».

 

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкаських тероборонівців відзначили орденами

Черкаських військових нагородять почесними відзнаками. Про це йдеться в Указі Президента України. Повідомляє сторінка 118 бригади Сил територіальної оборони...

Черкасців запрошують долучитися до акції “Подаруй паску воїну”

Відділ соціального служіння Православної церкви України Черкаської єпархії запрошує всіх охочих долучитися до благодійної акції "Подаруй паску воїну", яка...

Цікаве:

6 етапів у догляді за шкірою: цього достатньо

Світові тенденції догляду за шкірою обличчя постійно змінюються. Якщо...

Як розвиток військових технологій в Україні допоможе перемогти агресора

Сергій Токарєв розповів, чому потрібно швидко розвивати Military Tech...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x