додому Новини На пост глави Київської ОДА претендує черкащанка, – ЗМІ

На пост глави Київської ОДА претендує черкащанка, – ЗМІ

0

Президент України Петро Порошенко розглядає претендентів на посаду голови Київської обласної державної адміністрації, четверо з яких мають найбільші шанси очолити Київщину. Про це повідомляють джерела в Адміністрації Президента, пише "Обозреватель".

Посада губернатора стала вакантною після того, як 1 вересня глава Київської ОДА Максим Мельничук подав заяву про відставку за власним бажанням. 9 вересня президент підписав указ про звільнення Мельничука з посади голови Київської обласної державної адміністрації.

За інформацією джерел в АП, у четвірку претендентів на пост очільника Київщини входить перший заступник губернатора Київської області Лев Парцхаладзе, голова Києво-Святошинської РДА Мирослава Смірнова, депутат Київської облради Олександр Горган (Лялька), а також екс-нардеп від ВО "Батьківщина" Костянтин Бондарєв.

Цікаво, що Мирослава Смірнова – уродженка Черкаської області. Вона народилася 22 січня 1984 року в місті Христинівка. З 2006 по 2010 рр. – депутат Шевченківської районної ради Києва. З 2010 по 2015 рр. – депутат Київської обласної ради. З 2014 по 2015 рр. працювала першим заступником голови Києво-Святошинської РДА, а з жовтня 2014 р. по квітень 2015 р. виконувала обов'язки голови Києво-Святошинської районної державної адміністрації. З 21 квітня 2015 року обіймає посаду голови Києво-Святошинської РДА. Є креатурою групи "УДАР" всередині партії БПП "Солідарність". До речі, Києво-Святошинський район є одним з найбільших районів в Україні за кількістю проживаючих і з одним із найбільших бюджетів.

Як повідомляв сайт vikka.ua, керівник патрульної служби Черкас очолить Нацполіцію, – ЗМІ.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version