НовиниЧеркащинаНа початку серпня на Чигиринщині проведуть мистецький фестиваль

На початку серпня на Чигиринщині проведуть мистецький фестиваль

-

- Advertisment -

Фестиваль «Крутий заміс» триватиме три дні в селі Мельники, що на Чигиринщині. На відвідувачів чекають бардівські пісні, майстер-класи з ремесел, ходіння по вугіллю, випал вогняної скульптури, виступи творчих колективів. Про це повідомив організатор фестивалю Юрій Романча на своїй сторінці в мережі Фейсбук.

Святкування розпочнуться 30 липня, а завершаться 2 серпня. Гостями фестивалю традиційно стануть казкар Сашко Лірник, співак і кобзар Віктор Пашник, співачка Руслана Лоцман, поет Олексій Юрін. На гостей чекають конкурси «Крутоборщ», етноперегони, жіночі розваги у глині і глиняна «Толока».

«Мистецький фестиваль «Крутий Заміс» взяв курс стати екологічним і природничим, тому ми пробуємо робити перехід від пластику до паперу і глини, будемо намагатися сміття сортувати роздільно. Долучайтеся. На фестивалі на прохання організаторів будуть продаватися глиняні миски по ціні 30 гривень за штуку. Якщо ти береш чи купуєш продукцію (борщ, каша, та інше) у глиняну миску отримуєш номерок, який прийме участь у лотереї. Головний приз – смартфон», – написав на своїй сторінці Юрій Романча.

На музичній сцені фестивалю виступатимуть гурти «Базіліо має рацію», «Крутий заміс», «Друга ріка». Вхід на фестиваль – вільний. На території фестивалю діятиме наметове містечко.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкаська прокуратура досягла зміни рішення суду у справі грабіжника, який напав на літнього чоловіка

Прокуратура домоглася зміни рішення суду першої інстанції у справі 36-річного грабіжника, який напав на літнього чоловіка. Про це повідомляє...

Чи буде інтернет в Черкасах у випадку блекаутів: Лаут відповів

Інтернет у жителів Черкас під час блекаутів буде. Про це журналістам vikka.ua розповів очільник черкаської компанії провайдера «McLaut» Віталій...

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x