НовиниОсвітаНа Канівщині школярі разом із лісівниками висадили  100 дерев

На Канівщині школярі разом із лісівниками висадили  100 дерев

-

- Advertisment -

Канівські лісівники разом з підопічними учнями шкільного лісництва Шелепуської ЗОШ І-ІІІ ступенів долучились до Всеукраїнської акції «Створюємо ліси разом» в рамках програми Президента «Зелена країна». Про це повідомляє пресслужба Черкаського обласного управління лісового та мисливського господарства.

Спільними зусиллями діти й лісівники оновили паркову зону біля  шкільного стадіону. Висаджували дуб, ялину  колючу, а також кущі самшиту, форзиції, чубушника, гортензії та спіреї. Всього висадили 100 одиниць саджанців дерев та кущів. До садіння також долучились працівники державної лісової охорони Софіївського лісництва та вчителі Шелепуської ЗОШ І-ІІІ ступенів.

Також, головна ліснича Канівського лісгоспу Інна Жила провела урок природи для учасників заходу в ході якого ознайомила учнів та вчителів Шелепуської школи з програмою Президента «Зелена країна» та розповіла про заходи, які проводитимуть лісівники впродовж двох місяців акції.

Канів лісівники
lis-ck.gov.ua

«Ми постійно співпрацюємо з місцевими закладами освіти. Дуже раді навчати підростаюче покоління бережливому ставленню до природи та примноженню лісів Черкащини. Цьогорічна осіння Акція – це чудова нагода для кожного долучитися до гарної екоініціативи», – зазначає головна ліснича Кам’янського лісгоспу Інна Жила.

Канів лісівники
lis-ck.gov.ua

Як повідомляла раніше vikka.ua, У одному з ТРЦ черкасців вносили у базу даних (відео)

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкаські поліцейські вилучили у чоловіка більш ніж півкілограма наркотиків

У Черкасах поліцейські вилучили у чоловіка вдома більш ніж півкілограма наркотиків, які він готував до збуту. Повідомляє Поліція Черкащини. У...

У деякі медичні заклади Черкас повернули теплопостачання

КПТМ “Черкаситеплокомуненерго” відновило подачу теплоносія у частину медичних закладів міста Черкаси. Про це повідомляє пресслужба комунального підприємства. Через похолодання керівники...

Цікаве:

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...

6 етапів у догляді за шкірою: цього достатньо

Світові тенденції догляду за шкірою обличчя постійно змінюються. Якщо...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x