додому Новини Черкащина На східному фронті загинув черкащанин – командир стрілецької роти

На східному фронті загинув черкащанин – командир стрілецької роти

0
Кучугурний

У бою на території Луганської області загинув черкащанин Євгеній Кучугурний. Чоловік очолював стрілецьку роту. Про це повідомляють на сайті Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького.

Кучугурний

3 вересня під час виконання бойового завдання внаслідок артилерійського обстрілу на фронті загинув молодший лейтенант Євгеній Кучугурний.

25-річний Євгеній був командиром стрілецької роти окремого батальйону бригади територіальної оборони Черкащини і для багатьох гарним другом. Випускник ННІ міжнародних відносин, історії і філософії ЧНУ ім. Богдана Хмельницького.

Сьогодні у селі Червона Слобода Євгенія Кучугурного провели в останню путь. Про це повідомив голова Червонослобідської ОТГ Олександр Литвиненко.

“З перших днів повномасштабного вторгненння російської федерації він вирішив боронити рідну землю. У прагненні видворити окупантів з країни у нього не було страху. Сьогодні захисника провели в останню путь рідні, друзі, побратими та небайдужі червонослобідчани. Важко знайти слова втіхи, неможливо загоїти біль та гіркоту від втрати рідної, близької людини, та нехай добрий, світлий спомин про воїна стане сильнішим за смерть і назавжди залишиться у пам’яті рідних, колег, друзів, бойових побратимів, усіх, хто знав його, любив і шанував” – пише голова ОТГ.

Як повідомляла раніше vikka.ua, на Черкащині затримали «колег» скабеєвої (ФОТО)

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version