додому Новини Черкащина На Дніпрі перекинувся і потонув човен: на борту було 7 осіб (Фото,...

На Дніпрі перекинувся і потонув човен: на борту було 7 осіб (Фото, відео)

0

10 травня черкаські правоохоронці отримали виклик про нещасний випадок на воді. Моторний човен, з 7-ма особами на борту, перекинувся біля одного з островів на річці Дніпро.

Про це інформує пресслужба УПП у Черкаській області.

Поліцейські спільно з працівниками ДСНС оперативно прибули на місце події для надання допомоги. Водолази дістали човен на берег. Внаслідок події ніхто не постраждав.

Судноводія освідовано на стан сп’яніння, результат – тверезий. На місці поліцейські зібрали матеріали про подію та передали їх представнику державної служби морського та річкового транспорту України для надання правової оцінки.

Як інформують в обласному управлінні ДСНС, подія сталась в районі острова “Кохання”.

Човен “Казанка” зіткнувся з 62-м буєм, в результаті чого плавзасіб перекинувся та затонув. В човні перебувало 3 дорослих та 4 дітей, віком від 10 до 17 років.

На момент прибуття співробітників ДСНС люди вплав діставались до острова (відстань від місця події близько 150 м). Групою водолазно-рятувальних робіт всіх людей врятовано та доставлено з острова на берег, а також піднято з глибини затонулий човен. Стан учасників пригоди задовільний, медичної допомоги ніхто не потребував.

Як повідомляв сайт vikka.ua, у Черкасах збили мотоцикліста.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version