додому Новини Черкащина Курс на літо: черкаські синоптики втішили прогнозом погоди на тиждень

Курс на літо: черкаські синоптики втішили прогнозом погоди на тиждень

0

Травень  перейняв холодну естафету кінця квітня, оскільки головним диригентом у формування погоди залишаються північні процеси. На Черкащину постійно надходять порції арктичного повітря.

За прогнозом, до четверга температурний фон прогнозується в межах 9-13 градусів, що на 2-4 градуси холодніше звичайного на цей час. Проте з кожним днем теплішатиме, незважаючи на прохолодні ночі. Про це повідомляє начальник Черкаського обласного гідрометцентру Віталій Постригань.

11 травня наш регіон перебуватиме під впливом антициклону «Utine» – переважно сонячно та сухо. Температура вночі +3..+8 градусів, вдень +17..+22 градуси.

А над Азовським морем вже формується черговий циклонічний вихор, тому 12-14 травня в небі швидко виростатимуть потужні купчасто-дощові хмари, які поливатимуть Черкащину освіжаючими зливами, часом у супроводі рвучкого вітру 15-20 м/с, місцями з грозами та градом.

Середа та четвер відзначаться прохолодою: вночі +2..+7 градусів, вдень +11..+16 градусів.

У п’ятницю, 15 травня, температура підвищиться: вночі до +7..+12 градусів, а вдень такі довгоочікувані +19..+24 градусів.

Природа нарешті налаштовується на літній комфортний варіант погоди.

Як повідомляв сайт vikka.ua, на Дніпрі перекинувся і потонув човен.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version