додому Новини Черкащина На Черкащині затримали чоловіка, який самовільно покинув місце служби (ВІДЕО)

На Черкащині затримали чоловіка, який самовільно покинув місце служби (ВІДЕО)

0

На Черкащині військові виявили чоловіка, який незаконно покинув місце служби ще у 2022 році. Він відмовився пред’являти документи та назвати своє ім’я. Про це повідомляє пресслужба ГУНП України в Черкаській області.

Працівники територіального центру комплектування, що здійснювали оповіщення військовозобов’язаних громадян, зупинили чоловіка для перевірки в Катеринополі 7 березня. Підозрюваний, розуміючи, що його розшукують, відмовився пред’явити будь-які документи. Військовослужбовці запросили поліцію для ідентифікації особи.

На Черкащині виявили чоловіка, який самовільно покинув місце служби

Під час зустрічі з поліцією чоловік відмовився назвати себе та пред’явити документи, і збурився, використовуючи нецензурну лайку у громадському місці. Коли правоохоронці намагалися затримати його, він почав жалітися на погане самопочуття, і його доставили до лікарні.

Після огляду медиками встановлено, що його здоров’ю ніщо не загрожувало. Правоохоронці встановили його особу та виявили, що він самовільно покинув військову частину в 2022 році і не повертався на службу протягом двох років. Справою займаються працівники Військової служби правопорядку та Державного бюро розслідувань.

Читайте також:

На Черкащині міграційники повернуть росіянку та її сина до їхньої країни

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version