додому Новини Черкащина На Черкащині змагалися кращі вершники України (ФОТО)

На Черкащині змагалися кращі вершники України (ФОТО)

0

У Жашківському кінно-спортивному комплексі тривали змагання між кращими вершниками з усієї України та області. У фіналі всеукраїнських змагань та відкритого чемпіонату Черкаської області з подолання перешкод за звання кращих змагалися аматори та професіонали. Загалом участь у фінальній першості взяли 220 пар коней та жокеїв. Про це повідомляє прес-служба Черкаської ОДА.

Серед професійних спортсменів Черкащину представляли чотири спортсмени.

"Ці змагання – своєрідний підсумок року. Фінал особливий тим, що сюди проходять найкращі вершники і коні, які заробили бали на попередніх змаганнях і пробилися у фінал. З кожного етапу відбір пройшли приблизно по 30 коней. На наступний рік у нас уже є чіткі плани, серед яких міжнародні змагання з виїздки, які прийме Жашків. , – зазначив президент Федерації кінного спорту в Черкаській області Андрій Пономарьов.

Аби підтримати спортсменів, цьогоріч облдержадміністрація придбала майстрам спорту України міжнародного класу індивідуальну екіпіровку. На це з обласного бюджету спрямували близько 300 тисяч гривень, відзначає начальник управління у справах сім’ї, молоді та спорту ОДА Максим Зеленський. 18 листопада індивідуальне спорядження отримали четверо вершників Черкащини.

Як повідомляв сайт vikka.ua, Черкасами гуляли троє коней.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version