НовиниЧеркащинаНа Черкащині жінка народила восьму дитину в кареті «швидкої»

На Черкащині жінка народила восьму дитину в кареті «швидкої»

-

- Advertisment -

У Черкаському районі сталися пологи «на колесах». В автомобілі екстреної допомоги народила жителька села Ірдинь. Повідомляє Ірина Назарок, речниця Центру екстреної медицини у Черкаській області.

liter.kz

Сьогодні близько третьої ранку в диспетчерську надійшов виклик про пологи у 32-річної жінки в селі Ірдинь, Черкаського району. Відомо було, що у жінки це мали бути восьмі пологи. За вказаною адресою виїхала бригада екстренки.

Дорогою до лікарні у жінки розпочалися потуги, тож фельдшер Оксана Мельник зрозуміла, що будуть народжувати в автомобілі. На в’їзді в Дубіївку зупинилися і прийняли пологи – на світ з’явилася здорова дівчинка.

Медик розповідає, що працює на швидкій вже 31 рік. Це другі пологи «на колесах» в її практиці.

«Перший у нас був хлопчик, тепер пішли на дівчинку, – сміється Оксана Олександрівна. – Чи встигла злякатися? Та зовсім ні. Я знаю цю мамочку давно, за всіма дітками ми її возили у пологове. Знаю, як швидко вона народжує, тож була готова. Ще й дорога у поганому стані – швидко не поїдеш. Знала, що навряд доїдемо до лікарні. Бо й дівчаток-диспетчерів попросила повідомити лікувальний заклад, що їдемо, але якщо встигнемо. Хто встиг злякатися – так це наш водій, бо він мені допомагав, а опісля в нього й руки тряслися».

Найбільше, каже фельдшер, переживала, щоб пологи були природні і фізіологічно правильні. Щоб ускладнень не було чи з мамою, чи з дитинкою. А якщо все природньо – то нічого страшного немає: все знаєш і все чітко робиш.

«Кожне народження, кожна дитинка – це як свято в родині. От у нашій родині сьогодні теж таке свято відбулося, – з теплотою каже Оксана Олександрівна. – Добре, що все добре. Хай ростуть тепер дітки і старші, і менші. А головне – ростуть на нашій мирній землі».

Читайте також:

Черкаському перинатальному центру подарували нове обладнання (ВІДЕО)

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкаські поліцейські вилучили у чоловіка більш ніж півкілограма наркотиків

У Черкасах поліцейські вилучили у чоловіка вдома більш ніж півкілограма наркотиків, які він готував до збуту. Повідомляє Поліція Черкащини. У...

У деякі медичні заклади Черкас повернули теплопостачання

КПТМ “Черкаситеплокомуненерго” відновило подачу теплоносія у частину медичних закладів міста Черкаси. Про це повідомляє пресслужба комунального підприємства. Через похолодання керівники...

Цікаве:

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...

6 етапів у догляді за шкірою: цього достатньо

Світові тенденції догляду за шкірою обличчя постійно змінюються. Якщо...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x