додому Новини На Черкащині за минулий рік пролікували 377 АТОвців

На Черкащині за минулий рік пролікували 377 АТОвців

0

З 15 квітня 2014 року зареєстровано 515 звернень за медичною допомогою учасників АТО. Про це vikka.ua повідомили у прес-службі департаменту охорони здоров’я Черкаської ОДА.

 "В умовах лікувально-профілактичних закладів області отримали стаціонарне лікування 377 осіб, із них продовжують лікування 67 осіб. За інформацією медичних закладів області потребують медичної реабілітації 270 військовослужбовців, у тому числі 1 – протезування", – розповів директор департаменту Анатолій Ситник.

Окрім того, в умовах Центру реабілітації учасників антитерористичної операції, який функціонує на базі КЗ "Черкаський обласний госпіталь для інвалідів війни" ЧОР, за минулий рік отримали медичну реабілітацію 101 учасник антитерористичної операції, з яких 28 – продовжують лікування.

Як наголошує директор департаменту, всім цим особам надається медична допомога своєчасно та безоплатно відповідно до галузевих стандартів. За необхідності для їхнього лікування залучають провідних медичних спеціалістів.

"Якщо ж і виникає потреба у медикаментах чи в будь-яких інших медичних засобах, то це питання вирішуємо протягом кількох днів", – наголосив Анатолій Ситник.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version