НовиниЧеркащинаНа Черкащині виявили шістьох порушників правил міграції

На Черкащині виявили шістьох порушників правил міграції

-

- Advertisment -

На Черкащині триває оперативно-профілактична операція «Мігрант». За вихідні в області виявили шістьох порушників міграційного законодавства. Про це повідомляє пресслужба ДМС України.

Працівники Звенигородського відділу Управління ДМС у Черкаській області у суботу на місцевій автостанції виявили 29-річного громадянина Республіки Молдова. Іноземець понад півтора року перебуває в Україні, набувши статусу нелегального мігранта. За цей час встиг знайти кохання та скоро стане батьком.

Його притягнули до адміністративної відповідальності за ст. 203 КУпАП та наклали штраф у 1700 грн. Відповідно до рішення про примусове повернення, виїхати з України іноземець мусить до 24 жовтня цього року, аби згодом мати змогу повернутися.

dmsu.gov.ua

59-річного громадянина республіки Узбекистан примусово повертають з Монастирища до країни громадянської належності. Іноземець протермінував дозволений строк перебування в Україні. За порушення відповідатиме за ст. 203 КУпАП, сплатить штраф у 2550 грн та зобов’язаний виїхати з України протягом місяця.

А от 44-річна громадянка Республіки Молдова за порушення міграційних правил відбудеться штрафом у 2550 грн відповідно до ст. 203 КУпАП.

Примусово повернеться додому протягом місяця і 53-річна громадянка Російської Федерації, яку виявили працівники Корсунь-Шевченківського відділу міграційної служби. За перевищення дозволеного строку перебування в Україні іноземку оштрафували на 1700 грн.

Двоє громадян України, які запросили в Україну іноземців і надали їм житлову площу, сплатять штраф відповідно до ст. 205 КУпАП за невжиття заходів щодо забезпечення своєчасної реєстрації іноземців.

Як повідомляла vikka.ua, на Звенигородщині загорівся дитячий садок. 

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

На Черкащині горів автомобіль

Вчора, 18 квітня, поблизу села Кобринова Гребля на Звенигородщині виникла пожежа автомобіля "Нива". Про це повідомляє пресслужба ГУ ДСНС...

Черкаські патрульні зупинили водія “під кайфом”, у якого не було права кермування 

У Черкасах патрульні виявили водія автомобіля з ознаками наркотичного сп'яніння та без прав кермування. Повідомляє патрульна поліція Черкаської області. Патрулюючи...

Цікаве:

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...

6 етапів у догляді за шкірою: цього достатньо

Світові тенденції догляду за шкірою обличчя постійно змінюються. Якщо...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x