додому Новини Черкащина На Черкащині судитимуть правоохоронця, який не подав декларацію

На Черкащині судитимуть правоохоронця, який не подав декларацію

0

На Черкащині повідомили про підозру працівнику поліції, який не подав декларацію. Про це повідомляє прес-служба Прокуратури Черкаської області.

Досудовим розслідуванням було встановлено, що працівник поліції, будучи суб’єктом відповідальності за корупційні правопорушення, в установленому порядку умисно не подав декларацію за 2016 рік і декларацію особи, яка припинила діяльність, пов’язану з виконанням функцій держави, за 2018 рік.

Вказаній особі було повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення. За вчинення зазначеного кримінального правопорушення передбачено покарання у виді штрафу від двох тисяч п’ятисот до трьох тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадських робіт на строк від ста п’ятдесяти до двохсот сорока годин, або позбавлення волі на строк до двох років, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.

Як повідомляв сайт vikka.ua, на Черкащині оштрафували колишнього голову райдержадміністрації, який невчасно подав декларацію.

 

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version