додому Новини Черкащина На Черкащині суд відпустив під домашній арешт вагітну жінку, з вини якої...

На Черкащині суд відпустив під домашній арешт вагітну жінку, з вини якої згоріли четверо дітей (ВІДЕО)

0

Золотоніський міськрайонний суд Черкаської області 20 грудня відпустив під домашній арешт Тетяну Трояновську, з вини якої днями в селі Драбівці загинуло четверо малолітніх дітей.

Нагадаємо, горе-матір зачинила дітей у будинку та пішла до друзів. Коли жінка повернулася, то будинок вже палав.

Дітей, які заживо згоріли в будинку, поховали в одній могилі. Найстаршій Яні було вісім, найменшому Андрію − трішки більше року. Ірині та Сергію було чотири та три роки, йдеться в сюжеті "ТСН".

У родині залишилося ще двоє старших дітей, які на час трагедії були у бабусі. Також Тетяна Трояновська вагітна сьомою дитиною.

Як повідомила сайту vikka.ua прес-секретар прокуратури Черкаської області Світлана Андрейченко, прокуратура зверталася з клопотанням про обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою, але суд обрав їй цілодобовий домашній арешт.

"Прокуратура не згодна з рішенням суду та 20 грудня подала апеляційну скаргу", – зазначила вона.

Нагадаємо, слідчим за погодженням із прокурором горе-матері було повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення за ст. 166 (злісне невиконання батьками встановлених законом обов’язків по догляду за дитиною, що спричинило тяжкі наслідки). За вчинене жінці загрожує обмеження волі на строк від двох до п’яти років або позбавлення волі на той самий строк.

Як повідомляв сайт vikka.ua, односельці матері згорілих заживо дітей переповідають свої версії події.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version