додому Новини Черкащина На Черкащині розпочалась операція "Мігрант"

На Черкащині розпочалась операція "Мігрант"

0

У період із 27 липня по 31 серпня 2017 року на території Черкаської області будуть проводитись профілактичні заходи щодо нагляду та контролю за виконанням законодавства в міграційній сфері під умовною назвою "Мігрант". Про це повідомляють на сайті ГУ НП в Черкаській області.

Проведений аналіз криміногенної ситуації в державі свідчить про те, що етнічна злочинність є одним із дестабілізуючих факторів, що негативно впливає на криміногенну ситуацію у державі. Найбільшу кримінальну активність проявляють угрупування з числа іноземців, у першу чергу вихідців із кавказького регіону.

Із метою належної організації превентивної та профілактичної діяльності, спрямованої на запобігання вчиненню правопорушень, у тому числі іноземцями та особами без громадянства, а також для забезпечення виконання вимог Наказу Національної поліції України, в приміщенні ГУ НП в Черкаській області, під головуванням начальника Управління, полковника поліції Лютого Валерія Васильовича, відбулася міжвідомча оперативна нарада. Основною метою наради було накреслити стратегію і тактику проведення операції "Мігрант" на території області. Валерій Васильович чітко визначив коло завдань, які ставляться перед особовим складом, задіяним в цій операції, акцентував увагу на дотриманні чинного законодавства та прав людини, толерантному ставленні до іноземців.

Як повідомляв сайт vikka.ua, НАЗК перевірить декларацію черкаського прокурора.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version