НовиниЧеркащинаНа Черкащині розділили 80 млн: хто утримуватиме дороги області

На Черкащині розділили 80 млн: хто утримуватиме дороги області

-

- Advertisment -

На Черкащині Служба місцевих автомобільних доріг провела чотири тендери на поточний і ямковий ремонт доріг, які мають статус «місцевих». Було оголошено  чотири аукціони – по кількості районів на Черкащині. Загалом розділили 81,5 млн. грн дорожнього пирога. Результати торгів оприлюднені на порталі «Прозоро».

Місцеві дороги – це дороги між населеними пунктами. Адже шляхи державного значення ремонтує і утримує Служба автомобільних доріг, вулиці в населених пунктах (містах і селищах) – територіальні громади. А між селами – це вже прерогатива Служби місцевих автодоріг.

Золотоніський район

Сума тендеру на утримання місцевих доріг Золотоніського району складала майже 14,3 млн. грн. Переможцем стало ТОВ «Будівельне управління 77» з пропискою у Каневі. Підприємство зголосилося утримувати золотоніські автошляхи за 14 млн грн. Економія для бюджету склала майже 300 тис. грн.

ТОВ «Будівельне управління 77» прописане в Каневі. Його засновник Ростислав Осипенко. Свого часу мав відношення до Канівської філії облавтодору. Минулого року його компанія здійснювала поточний і ямковий ремонт на території Канева та Золотоніського району.

Черкаський район

Дороги найбільшого району області обслуговуватиме фірма з одеською пропискою – ТОВ «Росдорострой». Компанія проводитиме зимове утримання автошляхів, а також ямковий ремонт, за 22 млн 900 тис грн. Причому стартова ціна лоту була на 19 тис. грн більше.

ТОВ «Росдорстрой» повязують із бізнесменами з Одеси. Керівники та засновники фірми є депутатами Одеської міської ради від партії «Довіряй справам», до якої має відношення мер Одеси Геннадій Труханов.

Звенигородський район

Утриманням автошляхів місцевого значення Звенигородського району займатиметься київська фірма ТОВ «Лекс-груп». Вони робитимуть це за 21,4 млн грн. Причому вони зменшили свою ціну, на відміну від інших учасників, на 4 млн. грн.

Уманський район

Автодороги Уманського району утримуватиме цього року фірма з Христинівки – ПП «Дорстрой». Вона належить Роберту Григоряну. Це один із монополістів з ремонту доріг в Черкасах та області.

«Дорстрой» утримуватиме дороги рідного району 18 млн 300 тис. грн.

Читайте також на сайті vikka.ua

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

У Каневі зросте вартість проїзду в громадському транспорті

Вартість проїзду в міських автобусах зросте в Каневі з 1 травня. Про це повідомляє пресслужба Канівської міської ради. Вартість проїзду...

Табурець показав наслідки ракетного удару по Смілі (ФОТО)

Нині триває ліквідація наслідків ракетної атаки по Смілі. Нагадаємо, зранку ворог вдарив по околицях міста з «Іскандеру». «Спершу про потерпілих....

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x